Unde se ducea milionarul Dan Petrescu, de fapt. Acum ea a rămas singura supraviețuitoare a familiei

Unde se ducea milionarul Dan Petrescu, de fapt. Acum ea a rămas singura supraviețuitoare a familiei
Unde se ducea Dan Petrescu? Afaceristul a murit în tragedia din Milano

Dan Petrescu a murit în tragedia din Milano. Afaceristul se afla în aeronava care s-a izbit violent într-o clădire goală. Din păcate, niciun om care se afla la bordul aparatului de zbor nu a supraviețuit.

Unde se ducea afaceristul Dan Petrescu?

În cursul weekend-ului care a trecut a avut loc un accident șocant. O aeronavă s-a izbit violent de o clădire aflată în renovare. Din nefericire, niciunul din pasagerii aparatului de zbor nu a supraviețuit în urma impactului puternic. Dan Petrescu se îndrepta spre mama sa care locuiește în Sardinia.

Aceasta este singura supraviețuitoare a familiei, conform bzi.ro. Femeia în vârstă de 98 de ani îi aștepta pe cei dragi acasă, în vila afaceristului din Olbia. Ei urmau să continue petrecerea de după botezul la care au luat parte cu câteva zile înainte.

Amintim că odată cu el și-au găsit sfârșitul soția și unicul lui fiu, dar și alte persoane printre care și un copil de un an. În urma tragediei, familia milionarului român a rămas să numere doar un membru, mama bărbatului.

Cel din urmă s-a urcat la bordul avionului Pilatus PC 12 la orele 13:03, pe aeroportul Linate, din Milano. Aceștia și-au propus să ajungă în Sardinia, dar din păcate destinul lor s-a sfârșit brusc. La orele 13:12 aeronava avea să se prăbușească lângă o stație de metrou din zona suburbană a orașului Milano.

Comunicat MAE

Cei de la fața locului au relatat că au auzit un zgomot puternic, ulterior au văzut aeronava în flăcări care se îndreptase spre o clădire aflată în renovare. Echipajele de salvatori ajunse la locul impactului au susținut că imaginile erau terifiante.

Aparatul de zbor era împrăștiat în multe zone din perimetru, iar inițial autoritățile au putut recupera un singur trup. MAE a venit cu mai multe detalii oficiale despre cele întâmplate.

„În continuarea informațiilor transmise cu privire la accidentul aviatic ce a avut loc în data de 3 octombrie 2021, la periferia orașului Milano, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, potrivit informațiilor comunicate de autoritățile italiene, în urma demersurilor de identificare a victimelor acestui incident, printre persoanele decedate se regăsesc 7 cetățeni români (toți deținând și alte cetățenii).

Totodată, MAE menționează că, până la acest moment, Consulatul General al României la Milano nu a primit solicitări de asistență consulară cu privire la acest incident. Consulatul General al României la Milano continuă dialogul cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, conform competențelor legale, inclusiv cu privire la procedurile specifice, respectiv facilitarea repatrierii corpurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI