Unde să pui coji de portocale prin apartament ca să atragi norocul și bunăstarea. Trucul e genial

de: Rosu Ioana
18 12. 2023

Dacă te afli în căutarea unei metode simple și eficiente de a atrage prosperitatea în casa ta, principiile Feng Shui dezvăluie câteva secrete cu ajutorul cărora vei deschide ușa către atragerea rapidă a banilor și a norocului. Ce trebuie să faci?

Ingredientul simplu care aduce norocul în casa ta

Potrivit ritualurilor Feng Shui, legătura dintre cojile de portocală și prosperitate este una semnificativă și de neignorat. Nu este nevoie de ritualuri complicate, astfel că tot ce trebuie să faci este să plasezi aceste coji din fructul vedetă al sezonului într-un anumit loc din casa ta, amplificând totodată energia financiară.

Arta Feng Shui-ului consideră portocalele simboluri ale bogăției, mai ales datorită culorii lor vibrante și beneficiilor aduse. Pe lângă faptul că acest fruct adaugă un plus de vitalitate, el promovează și starea de bine.

Prin furnizarea de vitamine și substanțe benefice, portocalele contribuie la menținerea sănătății și a echilibrului, sprijinind astfel stabilitatea individuală.

Aroma lor plăcută induce o stare de liniște și relaxare, perfectă pentru cei care se confruntă cu stresul cotidian. Această relaxare oferă claritate mentală, contribuind la o conștiință sporită care poate deschide calea către prosperitate financiară.

CITEȘTE ȘI: De ce să pui coajă de portocală în dulapul cu haine. Nu, nu are legătură cu mirosul, e un truc de milioane

Unde trebuie să pui cojile de portocale pentru a atrage abundența

Pentru a beneficia pe deplin de energia pozitivă a portocalelor și a aduce prosperitatea în viața ta, plasează cojile de portocală într-un loc specific din casa ta.

Alege cele mai strălucitoare și suculente fructe, de preferință în număr par. După ce îndepărtezi cojile, taie-le în bucăți mici și așază-le într-un loc strategic, mai exact, la intrarea casei tale.

Acesta este punctul de contact al energiilor, deoarece toți cei care intră și ies din casă trec prin acest loc. Așază cojile de portocală pe o planta lângă ușă sau pe un raft în apropierea intrării.

Folosind această tehnică simplă de Feng Shui, vei atrage rapid și armonios abundența în viața ta. Descoperă puterea subtilă a energiei și bucură-te de beneficiile pe care această practică le poate aduce în căminul tău.

Feng Shui, arta chineză veche a aranjării spațiului, susține că anumite fructe sunt purtătoare de energii benefice, favorizând atragerea bunăstării financiare și a prosperității în casă. Această practică se bazează pe simbolismul și semnificația culturală a fructelor, considerate aducătoare de noroc și succes.

De aceea, pe lângă portocale, există și alte fructe care pot fi associate cu prosperitate și noroc, dacă le ai în casă, mai ales, în locurile cu cel mai înalt nivel de energie. Printre acestea, se numără mango, kiwi, rodia, strugurii.

CITEȘTE ȘI: A pus coji de portocale în coșul de gunoi și a așteptat 12 ore. Trucul ăsta e genial, îl vei folosi zilnic