Unde s-a mutat Liviu Dragnea după ce a părăsit locuința Irinei Tănase. Ce a făcut fostul șef PSD EXCLUSIV

Unde s-a mutat Liviu Dragnea după ce a părăsit locuința Irinei Tănase. Ce a făcut fostul șef PSD EXCLUSIV
Unde se află acum Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și Irina Tănase păreau un cuplu extrem de solid. Mulți se așteptau ca aceștia să ajungă în fața altarului, așa că despărțirea a venit ca un trăznet. Fostul lider PSD și-a făcut bagajele și a plecat din apartamentul pe care i l-a cumpărat logodnicei sale în trecut.

Unde locuiește Liviu Dragnea. A plecat din locuința Irinei Tănase

Liviu Dragnea și Irina Tănase și-au spus adio, chiar dacă apropiații lor sperau ca aceștia să își oficializeze relația la starea civilă. Noi detalii au ieșit la iveală despre cel mai mediatizat cuplu din politica românească. Fostul lider PSD a plecat din locuința logodnicei sale.

Mai exact, Liviu Dragnea și-a dorit să aibă parte de liniște, așa că a mers în Teleorman, unde are o vilă imensă. Casa pe care acesta o deține a fost moștenită de la părinții săi, apoi renovată în totalitate cu mult bun gust. Acesta se bucură de mult spațiu, însă își dorește să se întoarcă în București.

„Câteva zile de liniște”

În timp ce Irina Tănase a negat vehement despărțirea de fostul șef PSD, se pare că acesta nu se gândește să meargă în locuința pe care i-a cumpărat-o controversatei blondine. În momentul în care o să se întoarcă în Capitală, Liviu Dragnea o să se mute într-un apartament deținut de fiul său.

„A plecat câteva zile la Teleorman, în vila aceea imensă. A zis că vrea să aibă câteva zile de liniște.

Săptămâna viitoare se întoarce la București și se va muta într-un apartament deținut de fiul lui în zona Unirii.”, ne-a explicat, în exclusivitate, o sursă apropiată de fostul lider PSD.

Ce a spus Irina Tănase despre despărțirea de Liviu Dragnea

Lanțul de iubire dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-ar fi rupt în momentul în care fostul șef PSD ar fi aflat de un presupus amantlâc de-al blondinei. Ba chiar, se pare că logodnica fostului lider PSD ar fi avut o relație extraconjugală cu un fost partener. Totuși, aceasta a negat zvonurile.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? (n.r – că Liviu Dragnea s-a mutat de acasă). Nu. Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău.”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI