Unde s-a mutat Bill Gates după divorțul de Melinda. Poți jura că e Raiul pe pământ!

Unde s-a mutat Bill Gates după divorțul de Melinda. Poți jura că e Raiul pe pământ!
Bill Gates se ascunde într-un conac de lux

Bill Gates și Melinda Gates anunțau la începutul lunii mai că vor divorța. În ultimele două decenii, perechea a finanțat educația, sănătatea globală și alte cauze prin fundația lor omonimă.După anunțul făcut Melinda avea să se mute pe o insulă exclusivistă, alături de cei trei copii.

Lumile separate ale lui Bill Gates și Melinda Gates

Când pandemia a lovit în martie anul trecut, cuplul s-a retras în casa lor de 66.000 de metri pătrați de pe malul lacului Washington. De la birourile lor de acasă au continuat să conducă influenta fundație care le poartă numele. Știrile de luni potrivit cărora cuplul își va dizolva căsătoria a trimis valuri de șoc.

Anunțul de divorț al cuplului a luat lumea prin surprindere. Melinda Gates ar fi vorbit cu avocații divorțului în 2019. Ea a descris căsătoria ca fiind „iremediabil ruptă” în dosarele de divorț.

O sursă a declarat că limbajul trupului Melindei a sugerat că relația lor a fost pe butuci de ceva vreme. Rapoartele au sugerat, de asemenea, că au vrut să aștepte până când fiica lor cea mai mică, Phoebe, va împlini 18 ani înainte de a divorța.

Miliardarul se ascunde într-un conac de lux

După anunțul divorțului Melinda Gates avea să se mute împreună cu cei trei copii pe insula privată Calivigny. Conform unor relatări din presa de peste ocean, Bill Gates s-ar afla la un club de lux din California, unde deține un conac de câteva milioane de dolari.

Miliardarul în vârstă de 65 de ani ar locui de câteva luni în casa sa de la The Vintage Club din Indian Wells. Fondatorul Microsoft a fost văzut la clubul de golf săptămâna aceasta. Acesta se afla împreună cu fiica sa de 25 de ani, Jennifer Gates, și partenerul ei, Nayel Nassar, a mai spus sursa. Bill Gates a cumpărat conacul cu șase dormitoare de la The Vintage Club pentru 12,5 milioane de dolari în 1999, scriau cei de la Forbes.

„Bill a văzut în mod clar acest divorț venind de multă vreme. Locuia acolo de aproximativ trei luni.

Acesta este locul perfect pentru ca Bill să se ascundă de oricine dorește să-l întrebe despre divorț. Sau de cei care vor să afle despre presupusele sale legături cu Epstein.”, a declarat o sursă pentru New York Post.

Clubul, cunoscut sub numele de ”The Vintage Club”, este unul exclusivist și foarte luxos. Aici milionarii de peste tot, care plătesc pentru acces 250.000 de dolari, pot locui sau juca golf.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI