Unde poți să faci grătar lângă București. Locurile unde poți să petreci în weekend

Unde poți să faci grătar lângă București. Locurile unde poți să petreci în weekend
Locuri potrivite pentru grătar lângă București.

Mulți dintre bucureșteni vor să se bucure de un grătar în zilele de weekend. Majoritatea nu pot pleca de câte ori doresc departe de Capitală, dar caută opțiuni care să îi ajute să uite de trafic, înghesuială și zgomot. Orice român s-a născut priceput în preparatele făcute la grătar, așa că acest lucru nu este o problemă, ci locul. Unde ai putea să te bucuri de un astfel de prânz alături de prieteni sau familie lângă București?

Locuri perfecte lângă București unde poți face grătar: nu toți știu de ele

Oamenii din București nu au foarte multe alternative atunci când vine vorba de momente de relaxare în aer liber sau departe de zgomotul orașului. Cu toate astea, se pot găsi variante special amenajate măcar pentru un grătar unde poți să te distrezi câteva ore cu familia sau prietenii.

Românii adoră weekend-ul pentru că ceasul nu mai sună la nicio oră, activitățile se schimbă, prioritățile sunt altele, iar timpul petrecut cu cei dragi îi încarcă pentru săptămâna care urmează. Oamenii iubesc astfel de clipe pentru a se detașa de problemele de zi cu zi, iar o astfel de bucurie e măruntă, dar cântărește mult.

Cei care locuiesc în Capitală nu au la dispoziție prea multe locuri special amenajate pentru grătar la iarbă verde, dar o opțiune este să plece puțin mai departe de casă.

Mai exact, la parcul de la Palatul Mogoșoaia există un spațiu special în interior unde se poate face picnic. Poți să stai pe iarbă, să joci volei sau să faci grătar. Dacă ajungi aici, ai posibilitatea să vizitezi și împrejurimile care arată deosebit.

Alte variante

O a doua opțiune este pădurea Cernica. Ea se află în estul Capitalei și se întinde de la Șoseaua București – Călărași spre Sud până la Valea Colentinei, acolo unde se află și Lacul Cernica.

Comana este locul preferat de mulți care vor să evadeze din zgomotul orașului. Poți să respiri aer curat și să faci picnic sau să te plimbi pe aleile verzi.

De asemenea, alții recomandă lacul Mihăilești. Aici au spațiu pentru orice activitate îți dorești, dar și foarte multă liniște. O altă variantă se află la 30 de kilometri de București.

În Belgiugatele mai există un lac înconjurat de multă verdeață, dar și restaurante unde poți mânca preparate pe bază de pește. Cu siguranță măcar una din opțiunile enumerate mai sus vor fi pe placul tău.