05 mart. 2021 | 12:03

Unde poate ajunge Diana Șoșoacă. Surpriza uriașă din politica românească

Politică
Unde poate ajunge Diana Șoșoacă. Surpriza uriașă din politica românească
PNȚCD o curtează pe Diana Șoșoacă

Declarată ca fiind de stânga, avocata se pare că acum negociează revenirea ei într-unul din partidele existente. Deși trecut de ceva vreme pe linie moartă PNȚCD vrea să-și întărească rândurile. Astfel se face că au pus ochii pe Diana Șoșoacă, care pare a fi omul de care au acum nevoie.

PNȚCD o curtează pe Diana Șoșoacă

Devenită senator independent, după eliminarea din rândurile Alianței AUR care a consacrat-o, acum Diana Șoșoacă, evident, a început să fie curtată de anumite partide. Unul dintre acestea, de foarte multă vreme pe linie moartă, este PNȚCD.

Conform unor surse din interiorul formațiunii, se pare că senatorul este omul de care ar avea nevoie pentru a revenit în forță pe scena politică românească. Ceea ce este ciudat, având în vedere că PNȚCD este partid politic de centru-dreapta din România, este alegerea doamnei Șoșoacă.

Senatorul declara recent că se poziționează în spectrul politcii de stângă, și nicidecum de e centru-dreapta. Dacă, în cele din urmă, se confirmă acest lucru, ar fi într-adevăr o lovitură partidelor aflate în acest spectru, de centru-dreapta, aducerea unui politician de stânga în rândurile unui partid istoric, ca PNȚCD.

Șoșoacă se poziționează în stânga politicii românești

Plecată dintr-un partid ca fiind considerat extremist, de stânga, Diana Șoșoacă nu a ascuns niciodată viziunile sale politice. Pare cu atât mai ciudată alegerea unui partid de centru-dreapta ca PNȚCD de a o aduce în rândurile sale. De altfel actualul senator independent, Diana Șoșoacă, declara recent că are aceste viziuni politice, de stânga:

”De ce credeți că sunt de stânga? Am spus-o și o repet: respect oamenii de bună credință din toate partidele și le-am mulțumit tuturor celor din toate partidele care m-au ajutat anul trecut și pe mine și pe juriști să recuperăm drepturile și libertățile cetățenești. Însă nu mă pot duce cu niciun partid, la acest moment, împotriva căruia eu am luptat. Singura modalitate ca aceste partide să ia oameni ca mine care nu pot fi șantajați este să-și facă curat în propria ogradă.

Au foarte mulți specialiști, de foarte bună credință. Eu nu am acuzat decât persoanele care efectiv au încălcat legea. Persoanele care și-au bătut joc de români și de România. Atâta timp cât în aceste partide există persoane și interese care încalcă drepturi și libertăți cetățenești și care nu respectă poporul român și România și nu luptă pentru această unitate a românilor nu voi putea intra în aceste partide”, declara Diana Șoșoacă.

PNȚCD, partid istoric, istorie modernă zbuciumată

Rămâne să vedem cum se vor termina negocierile cu PNȚCD. Dacă vor da roadele scontate, venirea Dianei Șoșoacă în rândurile partidului PNȚCD ar fi o lovitură pentru spectrul politic actual.

Formațiunea politică istorică a avut momentul său de glorie în perioada 1996-2000. Atunci PNȚCD făcea parte din celebra coaliție de guvernare de dreapta.

Ultima prezență notabilă în Parlamentul României din partea PNȚCD a fost în 2012, prin deputaul Ioan Mihăilă și senator Valeriu Todirașcu. După acest moment PNȚCD dispare de pe scena politică fără a mai avea reprezentație în cele două camere ale Parlamentului României.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro