Unde locuiește Amalia Enache de peste 20 de ani. Nu are vilă cu piscină, detaliul inedit care atrage atenția în casa ei

de: Andreea Vînătoru
25 04. 2024

Amalia Enache este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România! Prezentatoarea Știrilor Pro TV este de ani buni pe micile ecrane, dar nu a ales să-și construiască o casă impresionată. Unde locuiește, de fapt, Amalia Enache de peste 20 de ani? Mulți vor fi surprinși.

Amalia Enache locuiește într-o mansardă

În 2000, Amalia Enache s-a mutat în Capitală cu chirie, în apartamentul în care locuiește și acum. Deși prima dată a plătit chirie, de ani buni, vedeta de la PRO TV a cumpărat această locuință. Apartamentul cu trei camere se află în mansarda unui bloc de lângă Parcul Cișmigiu. După ce a devenit proprietară, Amalia Enache l-a decorat după bunul ei plac.

În prezent, locuința arată spectaculos, deși nu este foarte mare. Prezentatoarea știrilor de la PRO TV preciza că apartamentul este luminos și este locul unde se recreează după o zi încărcată. Deși și-ar fi putut permite o casă mult mai mare, Amalia Enache a ales să locuiască acolo alături de fiica ei, Alma.

Locuința este spectaculoasă

„Da, este casa în care stau și acum. Eu atunci când m-am mutat la București, după studenție, după facultatea de la Timișoara, am stat cu chirie în această mansardă în apropierea parcului Cișmigiu. E o casă pe care mi-am dorit-o foarte mult, o casă pe care am renovat-o după gustul meu. Nu e o casă mare, este un apartament cu 3 camere, dar e o casă foarte luminoasă și pentru mine e cea mai frumoasă.

Îmi place pentru că e chiar aproape de Cișmigiu, e ca o prelungire a casei noastre, e așa grădina noastră, școala e aproape, mergem pe jos, e centrul aproape, facem aproape totul pe jos și pentru mine este suficient. Eu nu visez la căsoaie, nu știu, nu am asta ca o dorință”, a declarat prezentatoarea de la Știrile Pro TV pentru CIAO!

Cum arată interiorul apartamentului

În urmă cu ceva timp, vedeta și-a prezentat apartamentul În 2018, ea a făcut un tur al casei pentru AList. Livingul este open-space, dar bucătăria este de mici dimensiuni.

În apartamentul de la mansardă, vedeta mai are și o ușă foarte veche, cu detalii tradiționale. Ea mărturisea că a cumpărat ușa respectivă dintr-un magazin cu antichități. De asemenea, în baie are o cadă veche pe care a adus-o tocmai de la Paris. Amalia Enache dezvăluia că are și un ‘loc secret’ în casă. Așadar, ea trebuie să urce o scară, pentru a ajunge la bibliotecă, pe care a denumit-o locul ei de suflet.

„Eu nu gătesc foarte mult, dar în această casă se gătește foarte mult, pentru că am un copil care mănâncă foarte bine. Deși este mic locul, de aici ies de câteva ori pe zi felul unu, felul doi și prăjituri”, mai spunea, la vremea respectivă, Amalia Enache.