Unde locuiește acum, de fapt, George Burcea. Situație dificilă pentru actor

Unde locuiește acum, de fapt, George Burcea. Situație dificilă pentru actor

După o perioadă în care au existat tensiuni, așa cum este și firesc, după o despărțire, Andreea Bălan și George Burcea au, în sfârșit, o relație câte se poate de civilizată, centrată pe binele celor două fetițe. Astfel, discuțiile dintre cei doi se rezumă la subiectele privind copiii, ambii fiind dezinteresați de ceea ce se întâmplă în viața personală a celuilalt.

Unde locuiește acum, de fapt, George Burcea

Vestea că Andreea Bălan are un nou iubit a încins spiritele, în lumea mondenă, mulți fiind surprinși de faptul că vedeta a ales să-și refacă viața personală. Au trecut deja șase luni de la despărțirea de George Burcea, ceea ce îl plasează pe actor în trecutul cântăreței, în ciuda faptului că cei doi sunt încă căsătoriți cu acte.

Se pare că lucrurie s-au așezat atât de bine pentru ei, încât chiar și disensiunile, iar conflictele sunt acum de domeniul trecutului:

„Andreea și George comunică des, dar strict despre cele două fetițe, Ella și Clara. Ba chiar au ajuns la un numitor comun, iar George este binevenit oricând în casa Andreei, pentru a-și petrece timp cu fetele. El vine cam o dată pe săptămână”, au precizat surse din anturajul solistei, pentru VIVA!

George Burcea nu are un domiciliu stabil

Chiar dacă gurile s-au grăbit să afirme că George Burcea ar fi taxat-o pe Andreea pentru faptul că s-a afișat la mare alături de noul ei iubit, pe nume Tudor Argint, viața personală nu se află pe lista de discuții dintre Andreea și George Burcea.

„Au trecut șase luni de când s-au despărțit și este firesc ca fiecare dintre ei să-și refacă viața. Nu o interesează pe Andreea cu cine umblă George și nici pe George ce relație are Andreea. Bineînțeles, dacă nu sunt implicate fetele. Fiecare e liber să facă ce vrea, așa cum este și firesc la jumătate de an de la despărțire”, au mai spus aceleași surse, pentru Viva.ro.

Andreea și George Burcea continuă procesul de divorț și cel de custodie, însă cel mai probabil solista va obține custodia Ellei și a Clarei. În plus, George, momentan, nici nu are un domiciliu stabil.

„George se întâlnește cu fetele în casa Andreei, nu le ia la el acasă. Momentan, el nu are un domiciliu stabil, deci nu s-ar putea pune problema ca el să aibă custodia fetelor. Niciun judecător nu ar proceda în acest fel. Oricum, sunt șanse mari ca Andreea și George să ajungă la o înțelegere privind fetițele, încât să fie bine pentru toată lumea”, au mai spus aceleași surse, pentru revista Viva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI