Unde este acum fiul Mirabelei Dauer. Solista a fost căsătorită cu un bărbat care o bătea crunt

Autor: Madalina Moraru - 08:33, 22 ian. 2020

Renumita Mirabela Dauer a fost măritată cu un bărbat care o bătea crunt, în anii tinereții. Din relația celor doi a rezultat un copil, iar în prezent nimeni nu știe mai nimic despre fiul artistei. Acesta a dispărut din ochii publicului atunci când artista s-a separat de tatăl băiatului ei. În trecut, apropiații Mirabelei Dauer au dat detalii neștiute despre cine este Nanu, cum obișnuia să îl alinte cântăreața pe fiul ei.

Unde este acum fiul Mirabelei Dauer

Pentru Mirabela Dauer nu a fost vreodată foarte simplu să vorbească despre Alexandru Popovici, sau Nanu, cum își alinta celebra solistă băiatul. Când acesta avea vârsta de 3 ani, a decis să se separe de tatăl fiului ei, care o supunea la tratamente înfiorătoare.

Separarea de Traian Popovici a venit ca urmare faptului că fostul ei soț o amenințase cu moartea și a bătut-o și cu un fier de călcat. Totuși, printr-o împrejurare rămasă necunoscută, vedeta a ajuns să își lase băiatul în grija fostului partener de viață, chiar și după ce au divorțat. Mirabela Dauer mărturisise că acest lucru s-a întâmplat și deoarece nu a dorit ca întreaga custodie să ajungă pe mâinile lui Traian Popovici.

Unde este acum fiul Mirabelei Dauer. Solista a fost căsătorită cu un bărbat care o bătea crunt
Mirabela Dauer și fiul ei, alintat Nanu, au avut mereu o relație complicată

Mulți dintre apropiații cunoscutei interprete declarau în trecut că Nanu își caută mama celebră doar atunci când vrea bani. Dacă nu ajunge să îi primească, tânărul se face nevăzut. În momentul în care a divorțat de fostul soț, Mirabela Dauer a mărturisit că el a adus martori falși în instanța de judecată. Bărbatul a mai spus în fața judecătorilor că și-a prin soția celebră când îl înșela, de aceea a fost decis ca fiul lor să rămână în grija tatălui.

Solista a fost căsătorită cu un bărbat care o bătea crunt

„Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el… S-a întors cu fața la perete și a murit”, a susținut Mirabela Dauer, potrivit click.ro.

„Am făcut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut și nu mă interesează dacă voi fi acuzată pe veci pentru acest lucru. Mai mult nu puteam face. Acum, băiatul meu nu mai există”, a mai povestit cântăreața, în anul 2012.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI