Unde a fost fotografiată Andreea Bălan chiar în această dimineață. “Eu beau”

Unde a fost fotografiată Andreea Bălan chiar în această dimineață. “Eu beau”

Andreea Bălan a postat o nouă imagine pe Instagram, în care pare tot mai fericită și mai optimistă. Aceasta s-a fotografiat pe malul unei ape, spunând: ”I drink sunshine in the morning 🎼✨🌞!” (n.red. Eu beau răsărit dimineața).

Unde a fost fotografiată Andreea Bălan chiar în această dimineață

Se pare că Andreea Bălan a plecat într-o vacanță judecând după ultima postare de pe Instagram, făcută în urmă cu două ore. Ea a dorit să prindă răsăritul soarelui pe malul apei, arătându-le fanilor că debordează de optimism, deși a trecut printr-o perioadă dificilă, și anume, divorțul de tatăl copiilor ei, pe nume George Burcea.

Viața Andreei Bălan, ca un rollercoaster emoțional

De altfel, Andreea Bălan a mărturist recent că ultimul an din viața ei a fost ca un rollercoaster emoțional, trecând de la agonie la extaz.

”Ultimul an a fost pentru mine un rollercoaster emoțional. În care am trecut de la normalitate la agonie, apoi la extaz și apoi iar la agonie. (…) Aveam o relație normală, frumoasă, care a fost dată peste cap de evenimentele șocante de la nașterea Clăriței. Un șoc din care nici azi nu mi-am revenit complet”, a spus Andreea Bălan pentru viva.ro.

Totuși, decizia de a se căsători cu George Burcea a fost chiar a ei, atunci când s-a aflat pe patul de spital.

”Eu am decis să facem actele pentru căsătorie și credeam că suntem mai uniți ca niciodată. Dar, de fapt, nu era așa. Credința aceasta era doar în mintea mea. (…) Schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine”, a mărturisit vedeta, potrivit sursei citate.

Însă fetițele ei întreabă des de tatăl lor, iar asta o afectează mult pe Andreea, deoarece știe că oricât s-ar strădui, nu poate compensa lipsa unui tată.

”Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a spus artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI