Un vlogger american, fan declarat al papanașilor, s-a plâns de prețurile din România: „Cât de scump a fost”

de: Ioana Bucur
06 08. 2023

În general, țara noastră este prezentată ca o destinație de vacanță destul de ieftină, accesibilă celor mai mulți turiști din străinătate. Un vlogger american a avut însă o părere diferită. Bărbatul, fan declarat al papanașilor, s-a plâns de prețurile din România. Ce a spus despre experiența la noi, a stat aproape două luni.

Un vlogger american, surprins de prețurile din România

Pentru cei mai mulți dintre noi, călătoriile sunt legate strict de concediu. Alții, însă, au reușit să le transforme într-un job, o sursă importantă de venit.

Este cazul lui Ben Pierce Jones. În ultimii șapte ani, americanul și-a petrecut timpul călătorind. A avut șansa să viziteze, în acest timp, nu mai puțin de 70 de țări. A studiat și a lucrat în străinătate, împărtășind pe canalul său de YouTube – Tales from the World – întreaga aventură, oferind celor care îl urmăresc informații despre rețete culinare din bucătăriile statelor în care ajunge, ghiduri de călătorie, sfaturi, trucuri și multe altele.

Vloggerul american a petrecut și în jur de două luni în țara noastră. A fost fascinat de mâncarea din România și frumusețea țării.

„De la maiestuoșii Munți Carpați până la fermecătoarele orașe medievale și uimitoarea Delta Dunării, România oferă o gamă largă de experiențe pentru fiecare călător”, spune vloggerul american în episodul-ghid de călătorie dedicat țării noastre.

Te-ar putea interesa și: Cum a reacționat un englez care a mâncat mici și sarmale în România. Reacția lui a devenit virală

„Am fost un pic surprins de cât de scump a fost”

Ceea ce l-a surprins neplăcut au fost prețurile din România, care au fost mai mari decât s-ar fi așteptat.

„În ceea ce privește rentabilitatea României, nu este super ieftin. Am fost un pic surprins de cât de scump a fost”, mărturisește vloggerul.

Papanașii l-au cucerit, a publicat chiar un videoclip în care explică, pas cu pas, rețeta.

„Mâncarea românească este foarte bună. Sunt un mare fan al ei”, a mai spus Ben.

Americanul a întocmit și un top al celor mai frumoase locuri de vizitat în România: București, regiunea Transilvaniei, Timișoara, Constanța, Brașov și Maramureș.

Te-ar putea interesa și: Ce i-a impresionat pe turiştii englezi în România. Au rămas surprinşi: „Un lucru complet greşit”