Un turist a văzut o mașină suspectă pe Transfăgărășan. Ce a observat în interior o să-l îngrozească pe viață

Un turist a văzut o mașină suspectă pe Transfăgărășan. Ce a observat în interior o să-l îngrozească pe viață
Un turist a văzut o mașină suspectă pe Transfăgărășan. Ce a observat în interior o să-l îngrozească pe viață

Întâmplare din 2017. În drumul său prin România, un turist din Norvegia a pățit întâmplarea vieții lui. În timp ce se afla pe Transfăgărășan, a găsit o mașină suspectă, abandonată într-o parcare. Mare i-a fost uimirea după ce a decis să o inspecteze.

Un turist a găsit o mașină pe Transfăgărășan. Ce a văzut în interior nu va uita vreodată

Cel mai frumos drum din lume s-a dovedit a fi și cel mai periculos pentru un bărbat de 60 de ani, care a fost găsit decedat în propria mașină, pe Transfăgărășan. Întâmplarea s-a petrecut în data de 29 octombrie 2017, când a uluit pe toată lumea din cauza modului în care acesta a fost descoperit fără suflare.

Din primele cercetări, bărbatul murise din cauza unor afecțiuni cardiace. Decesul s-a produs în partea județului Argeș DN 7C Transfăgărășan și se pare că acestea se întorcea de la Bâlea Lac. El murise cu puțin timp înainte ca autoritățile să închidă șoșeaua din cauza condițiilor de vreme nefavorabilă. Acesta a fost găsit în stare de inconștiență într-o parcare, în mașina personală, de către un turist norvegian, care a sunat la 112 imediat ce a descoperit tragedia.

Foto: MotoRoute.ro

În scurt timp, un echipaj SMURD care se întorcea de la Cota 2000 a ajuns la fața locului. Medicii au încercat să îl resusciteze timp de 45 de minute. Însă, eforturile de a-l readuce pe bărbat la viață au fost fără rezultat. Trupul neînsuflețit a fost dus la Institutul de Medicină Legală de la Curtea de Argeș pentru necropsie. Anterior, alți turiști fuseseră salvați după ce au rămas cu mașinile blocate la Bâlea Lac, din cauza viscolului.

Șofer mort după ce s-a înfipt cu mașina într-o stâncă

Un alt accident terifiant s-a petrecut în urmă cu o lună, pe Transfăgărășan. O mașină în care erau trei tineri a căzut zeci de metri în gol. Un gest banal ar fi putut să îi salveze viața conducătorului auto: dacă ar fi purtat centură de siguranță. Tânărul de 29 de ani a fost aruncat prin parbriz. În schimb, prietenii lui care au fost mai prudenți și au avut centură au scăpat ca prin minune cu doar câteva fracturi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI