Un taximetrist a fost şocat după ce Andreea Esca a coborât din maşina lui. Câţi bani i-a lăsat vedeta

Un taximetrist a fost şocat după ce Andreea Esca a coborât din maşina lui. Câţi bani i-a lăsat vedeta
Andreea Esca a surprins un taximetrist

Andreea Esca a lăsat fără cuvinte un taximetrist. Celebra știristă de la Pro TV a avut nevoie de transport pentru o scurtă distanță, în Mamaia. Șoferul a fost surprins de episodul trăit cu celebra vedetă.

 Andreea Esca a șocat un taximetrist din Mamaia: cât bani i-a lăsat vedeta?

Andreea Esca este una din cele mai apreciate vedete din lumea publică. Aceasta este iubită de majoritatea românilor care o consideră deja a casei tocmai pentru că de zeci de ani e privită de aceștia zi de zi în timpul jurnalului de știri.

Vedeta embletă a trustului Pro TV a avut nevoie la un moment dat de o cursă scurtă pentru a se deplasa în Mamaia. Aceata a decis să ia un simplu taxi pentru a ajunge la destinația dorită.

Vedeta a făcut semna, șoferul a oprit în dreptul său, iar la final aparatul i-a afișat costul cursei – 6 lei. Știrista a scos banii, a plătit, ulterior a coborât din vehicul și s-a făcut nevăzută.

”Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monezi de câte 50 de bani”, a dezvăluit, amuzat, taximetristul, conform cancan.ro. 

Andreea Esca a ales să investească banii în diverse afaceri alături de soțul său. Soții au hotprât să investească în piața imobiliară, lucru pe care îl fac multe vedete de la noi, dar și în turism și au și o firmă de cosmetice.

De asemenea, jurnalista este și publisher al revistei online AList Magazine și are diverse contracte de imagine ca orice persoană publică ce se bucură de notorietate.

„Nici copiii mei nu stiu ce salariu am”

Celebra prezentatoare de știri mărturisea în urmă cu mulți ani în emisiunea lui Cătălin Măruță că nu este adepta cadourile scumpe și că nici copiii săi nu știu care este salariul pe care îl câștigă.

„Eu traiesc dupa principiul cine cauta gaseste, asa ca nu caut cadourile pe care mi le cumpara sotul meu de ziua mea. Anul acesta am primit o geanta de la un târg de vechituri, de prin anii 50, lucrata manual, cu multe perlute, pe care am vazut-o în excursie în afara tarii.

Eu l-am întrebat daca îi place ca sa mi-o iau, el a zis ca nu. Atunci am plecat la o alta taraba, timp în care el mi-a luat-o. Nici copiii mei nu stiu ce salariu am. Hai sa nu deconspiram toate secretele acum, sa lasam si pentru alta data”, a declarat Andreea pentru Happy Hour în urmă cu mulți ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI