18 ian. 2020 | 13:44

Un tânăr din Iași a muncit din greu și a strâns 70.000 de euro, doar ca să îi toace iubita toți banii. Ce s-a întâmplat apoi

Știri generale
Un tânăr din Iași a muncit din greu și a strâns 70.000 de euro, doar ca să îi toace iubita toți banii. Ce s-a întâmplat apoi

O tânără din Iași și-a lăsat iubitul fără niciun ban în cont. Cum s-a întâmplat, vă spunem povestea pe larg.

Un tânăr din Iași a muncit din greu și a strâns 70.000 de euro, doar ca să îi toace iubita toți banii

Tânăra din Iași lucra la banca unde iubitul ei avea un cont deschis. Aceasta i-a cheltuit toți banii pe acre acesta îi strânsese în numai puțin de opt ani. Suma, care se ridica la aproximativ 70.000 de euro, a fost sustrasă de tânără, lăsându-i acestuia în cont doar 200 de lei.

După această pățaniee, tânăra s-a angajaat să-i restituie acestuia toți banii, doar că asta nu s-a mai întâmplat. Ce pedeapsă a primit? Trei ani cu suspendare de la Curtea de Apel Iași.

Fata i-a mâncat toţi banii iubitului, strânşi în opt ani

Fosta funcționară a unei bănci din Iași a fost condamnată de Curtea de Apel Iași la trei ani cu suspendare, fiind găsită vinovată de înșelăciune și acces ilegal într-un sistem informatic. Victima tinerei a fost chiar fostul său iubit. Cei doi au avut o relație de concubinaj vreme de opt ani, scrie ziaruldeiași.ro.

Constatarea instanței arată că, după ce a terinat facultatea, tânăra s-a angajat la o bancă, iar tânărul și-a găsit de muncă și a început să-și strângă bani pentru a-și achiziționa o mașină. Profitând de faptul că tânăra lucra la o bancă, i-a dat acesteia mai multe sume de bani pentru a i le depune în cont. Dar ceva s-a întâmplat, așa că cei doi s-au despărțit. Când băiatul a vrut să-și folosească banii, tânărul a rămas… mască! În contul său mai erau doar 200 de lei, așa că aproape 70.000 de euro se evaporaseră ca prin farmec.

Ieșind probabil din starea de șoc pe care ar fi avut-o inițial, acesta și-a dat seama că fosta lui iubită este făptașul și a confruntat-o. Tânăra s-a angajat la notar să-i restituie suma de bani, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, așa că băiatul a apelat la instanță pentru a o executa silit, făcând totodaată și plângere penală.

Tânăra a recunoscut toate acuzațiile aduse și a primit o condamnare de trei ani cu suspendare. Instanța nu a mai comunicat și detalii privind modalitățile de restituire a sumei, deloc de neglijat.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Digisport.ro
Recalcularea pensiilor. Acești români vor primi 4.700 lei la recalculare, deși au ieșit la pensie cu 2.100 lei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Vine vijelia peste România. Aduce și ninsori
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Ce au plănuit RUŞII în România. Planul secret al lui Putin, dat în vileag la București
Capital.ro
Mașinile din România care vor trebui să facă ITP-ul la șase luni. Legea a fost adoptată de Parlament
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE suspecte deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro