Un român din Belgia, strivit de soția sa cu camionul: cum s-a întâmplat tragedia

de: Puiu Alexandru
10 12. 2019

Un român riscă să-și piardă viața după ce a fost strivit cu camionul de soția sa, în Belgia. Evenimentul a atras în mod inevitabil atenția autorităților.

În încercarea de a face niște bani împreună în occident, foarte mulți români s-au dus la muncă în străinătate pentru a lucra în domenii mai mult sau mai puțin dificile. Unii au ales să lucreze pe vase de croazieră, alți ca șoferi de tir. Deși unii au reușit să meargă cu soțul sau soția în același loc, pentru a lucra împreună, asta nu înseamnă că se pricep la fel de bine la meseria pe care o execută.

Într-un astfel de set de circumstanțe, în funcție de meserie, unii oameni riscă să-și piardă viața, după cum a aflat un cuplu de români din Belgia.

Un român se află în stare foarte gravă la spital, după ce a fost strivit de soția sa cu camionul, în timpul unei manevre în care îi oferea acesteia asistență. Cei doi se chinuiau să cupleze o semiremorcă la capul tractor. Evenimentul dramatic s-a petrecut în orășelul belgian Menen, conform site-ului HLN.be.

Accidentul a avut loc în zona Rekkem din oraşul belgian Menen. Românca Mariana M., în vârstă de 33 de ani, era dirijată de soţul ei, Adrian M., în manevrarea camionului. Din cauza unei manevre greşite, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost prins între camion şi semiremorcă.

Cirucmstanțele exacte ale evenimentului nu sunt foarte clare, dar românul s-a chinuit foarte multe până când au venit organele de salvare și echipa de descarcerare. În final, românului a fost dus la spitalul AZ Groenije din Kortrijk. În speranța de a rămâne în viață, bărbatul a fost pus într-o comdă indusă, dar șansele sale de supraviețuire sunt minime la această oră.

Indiferent dacă se dovedește că a fost un accident sau nu, autoritățile belgiene au inițiat o anchetă pentru a afla circumstanțele exacte ale evenimentului.