Un nou cutremur media la Antena 1. Încă o vedetă uriașă vrea să plece: ‘Scârbă pentru emisiune’

Un nou cutremur media la Antena 1. Încă o vedetă uriașă vrea să plece: ‘Scârbă pentru emisiune’
O altă vedetă vrea să plece din Antena 1?

„Ceva e putred în Danemarca…în Antena 1?” De ce spunem asta? Totul a început cu plecarea cu scandal a actorului Mihai Bendeac. Acum, conform unor noi informații, se pare că o altă vedetă de mainstream este pe cale să facă același pas. În ultimul an au fost mai multe plecări din redacțiile postului TV, dar și noi achiziții. Se pare că un nou cutremur media la Antena 1 este pe cale să se producă. Dacă vrei să afli despre cine este vorba, citește mai departe.

Se întâmplă din nou un nou cutremur media la Antena 1?

Anul 2022 a adus mai multe modificări în trustul Antenelor. Dar, referindu-ne strict la Antena 1, tot în acest an au fost mai multe plecări din trust ca niciodată. Fie că vorbim de membri din redacția Observator, sau de vedete de mainstream, exodul a fost unul fără precedent.

Totul a culminat, recent, cu plecarea lui Mihai Bendeac, în urma unui scandal care nu este nici pe departe de a se fi terminat. O altă plecare surpriză a fost cea a lui Cosmin Seleși, de la „Te cunosc de Undeva”, actorul bătând palma, în cele din umă, cu competitorul direct, PRO TV, pentru show-ul „Batem Palma!”. Dar, conform Cancan.ro, se pare că un nou cutremur media la Antena 1 este pe cale să se producă.

O altă vedetă vrea să plece din Antena 1?

Plecarea lui Mihai Bendeac de la „iUmor” a fost una neașteptată, întâmplândus-e în plină difuzare a noului sezon. Ulterior, actorul avea să fie schimbat cu stand-uper-ul Costel. Din păcate, chimia dintre cei trei jurați, Delia, Cheloo și Costel nu mai este aceeași, dar sezonul continuă.

Cât despre plecarea lui Mihai Bendeac, se afla și care a fost motivul, și anume filmările din spatele camerelor de luat vederi, în care actorul făcea glume pe seama lui Mugur Mihăescu. Într-un material exclusiv pentru Playtech Știri, impresarul acestuia declara că „Lucrurile sunt mult mai grave. Mihai a plecat și și-a contactat deja avocații pentru a hotărî ce va face în continuare”.

Dar, se pare că lucrurile încep să se precipite și mai mult în ograda Antena 1, conform celor de la Cancan.ro. Jurnaliștii publicației spun că au aflat despre intenția de a pleca a unei alte vedete de mainstream, nimeni altul decât fostul coleg al lui Mihai Bendeac, Cheloo.

Acest nou posibil scandal ar fi plecat, conform Cancan.ro, de la filmările din finala „iUmor”, existând o altercație între Cheloo și unul din concurenți. Vedeta, care a stat la masa juraților în toate cele 13 sezoane, ar fi declarat că:

”În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune.

Este chintesenta lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”, ar fi spus Cheloo, conform Cancan.ro.

Finalul acestui moment s-a lăsat cu înjurături și cu decizia juratului Cheloo de a pleca din platoul de filmare. Nu este confirmat faptul că vedeta ar pleca din trust, dar dacă se adeveresc tensiunile, ar fi un nou cutremur media la Antena 1.

Urmăriți Playtech.ro și pe