Un nou cuplu neașteptat în showbizul românesc. Fosta iubită a lui Smiley are o nouă relație

de: Ioana Bucur
13 05. 2023

Un nou cuplu neașteptat în showbizul românesc! Fosta iubită a lui Smiley are o nouă relație. În ciuda faptului că vedeta și bărbatul care i-a cucerit inima au încercat să își țină iubirea departe de ochii publicului, câteva indicii observate imediat de internauți i-au dat de gol.

Un nou cuplu în showbizul românesc

Se tot vorbește despre despățiri și divorțuri în ultima perioadă, însă există și vedete care trăiesc primii fiori ai unei noi iubiri. În timp ce Smiley se pregătește să spună marele DA, unindu-și destinul cu aleasa inimii sale, Gina Pistol, femeia care l-a făcut tată, se pare că fosta sa iubită trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Smiley și Sânziana Negru au format un cuplu timp de aproape doi ani, cei doi pornind pe drumuri separate în anul 2009. Cu toate că este una dintre cele mai cunoscute vedete ale mediului online românesc, bruneta a ales să fie discretă în ceea ce privește relațiile sale.

Recent, internauții au descoperit câteva indicii ce au dat-o de gol. Se pare că Sânziana Negru are un nou iubit, cel care i-a cucerit inima fiind Ștefan Floroaica, unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului. Au susținut că între ei nu este nimic mai mult decât o prietenie frumoasă, dar fanii au observat câteva detalii ce ar dezvălui că adevărul este altul.

Pe platformele de social media, cei doi au publicat imagini cu același animal de companie, semn că relația lor a evoluat repede și deja își fac vizite la domiciliu sau chiar locuiesc împreună. Mai mult, au fost chiar văzuți sărutându-se, dar nici după apariția acelor imagini nu au confirmat că formează un cuplu. De curând, au fost văzuți împreună la un concert.

Te-ar putea interesa și: Despărțire devastatoare în showbiz după 13 ani de căsătorie. Vedeta pierde și casa de milioane

Prima reacție a vedetei

Contactată de jurnaliștii de SpyNews, Sânziana Negru nu a confirmat, dar nici nu a infirmat relația cu actorul Ștefan Floroaica, spunând doar că nu poate spune „nimic” despre acest subiect.

Între timp, Smiley se ocupă de ultimele pregătiri pentru nunta cu Gina Pistol. După șapte ani de relație, cei doi vor deveni, oficial, soț și soție.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi”, a spus artistul, în momentul în care a dezvăluit că urmează să se căsătorească cu Gina Pistol.

Te-ar putea interesa și: Cuplu surpriză? Gestul făcut de Tom Cruise pentru a o cuceri pe Shakira. Actorul, interesat de frumoasa cântăreaţă