Un nou cuplu în showbizul românesc. Dezvăluirea din emisiunea lui Măruță

Un nou cuplu în showbizul românesc. Dezvăluirea din emisiunea lui Măruță
Un nou cuplu în showbizul românesc. Dezvăluirea din emisiunea lui Măruță

Iată că un actor celebru a decis să îi facă o declarație superbă de dragoste iubitei sale chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță! Acesta nu s-a mai putut abține și a vorbit despre partenera sa, explicând și cum și-a cunoscut aleasa, întâmplarea fiind una presărată cu provocări.

Cuplu nou în showbiz. Fanii s-au bucurat enorm

Totuși, totul este bine când se termină cu bine, iar actorul Alex Bogdan de la „Mondenii” este extrem de îndrăgostit, după cum a dezvăluit chiar ieri în emisiunea ‚La Măruță’, difuzată la PRO TV. El și partenera sa împlinesc doi ani de relație, iar acesta nu s-a mai abținut și a dezvăluit cât de mult o iubește chiar în direct. În același timp, cunoscutul actor a povestit cum a început povestea superbă de dragoste dintre el și actrița ce i-a furat inima.

Alex Bogdan a devenit extrem de cunoscut după ce a apărut în show-ul ‚Mondenii’, dar publicul l-a observat și în numeroasele reclame ce apar la TV. Acesta trăiește o poveste de dragoste superbă cu o altă actriță, pe nume Cătălina Mihai. După dezvăluirile făcute în emisiunea menționată mai sus, se pare că actorul trece printr-o perioadă foarte frumoasă din viața lui datorită partenerei sale.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Alex Bogdan iubitei sale în direct

„Iubita mea se uită la mine acum, pe calea asta o sărut şi o iubesc! Facem doi ani acum în mai, pe 14 mai… Noi am lucrat împreună mai de mult la un spectacol, era complicat, ea era într-o altă relaţie, dar spre final. Când am văzut-o prima oară, am rămas trăznit. Când te plezneşte iubirea, eşti fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor.”, a dezvăluit Alex Bogdan pentru Cătălin Măruță.

Alex Bogdan și iubita lui, Cătălina Mihai

Aceștia împlinesc doi ani de relație pe data de 14 mai, iar Alex Bogdan a marcat această ocazie printr-o declarație de dragoste superbă făcută în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță. Iubita lui, Cătălina Mihai, este născută pe data de 19 iunie 1997 și a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale în anul 2019.

Aceasta se bucură, la rândul ei, de o carieră frumoasă. Ea a apărut în filmul ‚Heidi’, dar a fost și nominalizată la două categorii la Premiile Gopo 2020. Cătălina Mihai a dus premiul acasă pentru ‚Tânăra speranță’, dar numele i-a apărut și la categoria ‚Cea mai bună actriță’. Cât despre relația cu Alex Bogdan, actrița a apărut alături de actor în serialul ‚Mangalița’.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI