Un medic român, care a avut covid, face dezvăluiri cutremurătoare: ‘Le-am zis colegilor să mă omoare’

Un medic român, care a avut covid, face dezvăluiri cutremurătoare: ‘Le-am zis colegilor să mă omoare’
Un medic român, care a avut covid, face dezvăluiri cutremurătoare

Un medic român care a avut coronavirus a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentele în care a fost infectat cu noul virus. Este vorba despre medicul Iulian Preda, coordonatorul măsurilor anti-covid în spitalele din Botoșani.

Un medic român face dezvăluiri cutremurătoare despre covid

Medicul a spus că a trecut prin boală și că s-a chinuit foarte tare.

„Eu am trecut prin această boală, era să mor. Atât de rău mi-a fost, și mă chinuiam atât de mult încât mi-am rugat colegii să mă omoare. 38 de zile cu totul, iar acum vin unii să îmi spună în față că nu există Covid”, a declarat medicul Iulian Preda.

Specialstul a mai povestit, într-un interviu, că este îngrozitor că au început să moară tineri din cauza noului virus şi că personalul medical se roagă zilnic să poată salva pacienții care ajung în grijă lor, conform monitorulbt.ro.

Mai mult, medicul a spus că autorităţile s-au relaxat mult prea repede în privinţa pandemiei.

„Societatea românească a tratat cu dispreț existența acestui virus. Am considerat că este doar o gripă banală și de care se trece cu ușurință. Morții din primul val, al doilea val, dar mai ales cei din primul val, au fost uitați. S-a uitat suferința și necazurile de atunci și totul a devenit așa, ca o mare relaxare, ca o mare lehamite.

De la nivel foarte jos până la nivel foarte înalt. Tocmai când lucrurile ar fi trebuit să ne pună în gardă pe toți, să ne facem rezerve alimentare, de măști, de halate, de produse medicamentoase, de vaccinuri, de anticorpi și de toate celelalte, noi ne-am relaxat cu totul. Mult prea devreme și mult prea tare”, a declarat Iulian Preda.

”Tatăl meu mi-a spus că nu există Covid”

Întrebat și care este reacția când vede tot felul de persoane care susțin că nu este nimic adevărat cu această boală, acesta a dat un răspuns neașteptat:

”Eu am trecut prin această boală, era să mor. M-am și plictisit de cât mă dau pe mine exemplu. Mie, tatăl meu, acum șase săptămâni, mi-a spus că nu există Covid. Tatăl meu a văzut live cum arătam, m-a văzut cu – 20 kg, m-a văzut pătat, plin de bube, când mă descuamam. Dintr-un bărbat ca un urs am ajuns o vrăbiuță costelivă, din cauza Covid.

Ei bine, la un an și ceva de atunci tatăl meu mi-a spus că nu există Covid. A spus că a citit el un studiu din Germania, că sunt niște bacterii, nu e nimic periculos. Ulterior, tata avea să facă la o săptămână Covid, aproape mortal. Acum da, crede că există. Încă ne luptăm să îl aducem pe linia de plutire cu sănătatea.”, a mai mărturisit medicul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI