04 dec. 2020 | 10:33

Un locuitor din Mamaia a descoperit o sticlă bizară. Ce a observat că e înăuntru: veche de 41 de ani

Monden
Un locuitor din Mamaia a descoperit o sticlă bizară. Ce a observat că e înăuntru: veche de 41 de ani
Sticla gasita pe plaja

Un locuitor din Mamaia a descoperit o sticlă bizară pe plajă. A găsit în sticlă o scrisoare veche de 41 de ani. Care este mesajul din scrisoarea bizară, vedeți în articolul de mai jos.

Un bărbat din Mamaia a găsit o capsulă a timpului pe plajă. Ce a descoperit în ea

Un bărbat care a ieșit să facă o plimbare pe plajă a găsit o sticlă bizară, scrie alphnews.ro.Sticla conținea un mesaj misteriors, respectiv o scrisoare. Sticla a fost gasită de Constantin Nistor, care locuiește în Mamaia și ieșise la o plimbare pe faleză.

Tânărul a încercat să scoată scrisoarea, dar nu a putut, astfel că s spart sticla. A avut surpriza să constate că scrisoarea era datată cu 20 iulie 1979. Scrisoarea începea cu o scurtă prezentare a celei care a scris-o.

Tânăra avea 16 ani atunci când a aruncat sticla în mare

Este vorba despre o adolescentă de 16 ani. Tânăra povestește în misteriosul mesaj că era în vacanță la mare cu fratele și cu unchiul ei. Tânăra scria cât de mult i-a plăcut acolo și făcea o promisiune să țină legătura tot timpul cu fratele ei și cu unchiul, indiferent ce se va întâmpla. În afară de scrisoare, în sticlă se mai afla o țigară, niște chibrituri, o punguță de vegeta, două ambalaje de bombane și un bilet de 9 lei.

De asemenea, în scrisoare era trecută adresa din Iași și numărul de telefon. Numărul de telefon însă nu mai era valabil, ținând cont că au trecut atâția ani, însă acum beneficiem de rețelele de socializare.

Famila care a aruncat sticla, găsită cu ajutorul rețelei de socializare

Astfel, cel care a găsit sticla, Constantin Nistor, a pus toată povestea, cum a găsit sticla, ce conținea, mesajul din scrisoare, pe un grup din Iași. Postarea omului, la scurt timp a devenit virală, întrucât este o poveste intrigantă. Oricine și-ar dori să afle contextul în care a fost aruncată sticla în mare, zona, dar și ce se întâmplă cu cei trei eroi din scrisoare la atâția ani după.

Astfel, Constantin Nistor a reușit să dea de femeie și de fratele acesteia. Din păcate, unchiul care le-a oferit nepoților un sejur frumos la mare acum 41 de ani nu mai este în viață.

Găsitorul sitclei se va găsi cu unul dintre protagoniști

De asemenea, tânăra de atunci are 57 de ani și nu mai locuiește în Iasi. Locuiește acum la Vatra Dornei unde lucrează ca avocată. Fratele, în schimb, locuiește tot în Iasi.

De asemenea, Constantin Nistor a anunțat că urmează să se întâlnească cu el, pentru a-i înmâna amintirle prtioase, dar și pentru a afla mai multe amănunte despre sticla și contextul în care a fost aruncată acum  nu mai puțin de 41 de ani.

Ce este capsula timpului

În SUA există un obicei. Clase de elevii, în general, îngroapă anumite amintiri și le dezgroapă după zeci de ani împreună.

”Capsula timpului” găsită pe plaja din Constanța este un pic diferită, dar nu este ceva nou, oamenii tot aruncă în ape diverse mesaje în sticle. Sticla aruncată de tânăra de 16 ani a plutit nu mai puțin de 41 de ani prin Marea Neagră.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro