Un fost șef DNA s-a sinucis. S-a aruncat pe geamul biroului său

Autor: Andrei Simion - 09:29
Imagine: Opinia Timișoarei

Fostul șef DNA Timiș s-a sinucis în dimineața zilei de 15 martie. Conform martorilor, colegi de-ai săi, nu a existat niciun semn că ar vrea să facă acest gest extrem.

Tamas Schiffbeck, fostul şef al DNA Timiș, s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 6. El era la biroul său din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, din centrul oraşului. Procurorul Tamas Schiffbeck a venit la serviciu, a deschis fereastra şi, fără niciun cuvânt, s-a aruncat în gol, conform martorilor.

Deocamdată, poliția a deschis o anchetă de moarte suspectă, dat fiind că nu a fost niciun semn care să fi indicat că procurorul ar fi vrut să facă acest gest.

Colegii săi au declarat că Tamas Schiffbeck a venit la serviciu ca în fiecare dimineață, a vorbit cu ei și a intrat în birou. La un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol. Primul care l-a văzut a fost un ofițer antidrog. În aceeași clădire este și sediul DIICOT Timișoara. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

Tamas Schiffbeck a fost şef al DNA Timiş până în 2015. Sunt așteptate detalii de la poliție despre indicii care să ofere mai multe informații despre această sinucidere.


Citește și...