Un fost concurent Chefi la cuțite a murit. Fiica lui a făcut anunțul acum

de: Bișinicu Andreea
03 05. 2022

Clipe îngrozitoare pentru familia unuia dintre foștii concurenți de la Chefi la Cuțite. Celebrul bucătar a încetat din viață. Anunțul dureros a fost postat de către fiica sa, pe rețelele sociale. Cheful participase la emisiunea de la Antena 1 în 2019, alături de soția și cele două fiice ale sale. Despre cine este vorba.

A murit chef Lino Bucci de la Chefi la Cuțite

Tragedie imensă în familia Chefi la Cuțite. Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului din 2019 a murit.

Chef Lino Bucci a încetat din viață, iar una dintre fiicele sale, Mayla, a fost cea care a făcut anunțul în mediul online. Fiica regretatului bucătar și-a luat adio de la tatăl ei, printr-un mesaj emoționant.

„Adio, tată! Te voi pentru totdeauna! Să le gătești îngerilor, inima mea!”, au fost cuvintele de rămas bun ale fiicei lui Lino Bucci, distribuite pe Instagram.

Zeci de oameni, printre care apropiați ai familiei și urmăritorii Maylei, au transmis condoleanțe și și-au exprimat regretul față de dispariția timpurie a lui Lino Bucci.

„Mayla, fiți puternice. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Aveti grijă de mama voastră! Sunt cu sufletul alături de voi, că în persoană nu pot fi.”,

Dumnezeu să-l ierte și să-l țină veșnic în Dreapta Sa

Adio, prieten drag…

Condoleanțe, fetelor, sunt alături de voi în tot ceea ce simțiți acum…”, au fost câteva dintre mesajele emoționante scrise în onoarea regretatului concurent de la Chefi la Cuțite.

Fiica lui Lino Bucci a fost finalistă la Hells Kitchen Italia

În 2019, Lino Bucci a participat la emisiunea Chefi la Cuțite, împreună cu soția și cele două fiice ale lor, Chiara și Mayla. Preparatul cu care i-au dat pe spate pe cei trei chefi de la Antena 1 a fost „ouă în două consistențe cu fondue de parmezan, fructe de pădure și crumble.”

Regretatul bucătar a lăsat în urmă două fiice, Mayla și Chiara, dar și pe partenera lui de viață, Felicia. Cheful italian și soția lui româncă au condus un restaurant timp de mai bine de 20 de ani. Într-un final, au hotărât să se mute în Italia, acolo unde au pornit totul de la zero.

Mayla Bucci îi calcă pe urmele tatălui său și este un bucătar de excepție. Potrivit informațiilor apărute pe rețelele sociale, tânăra a participat în 2019 la Hells Kitchen Italia.