Un deputat din România a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului

Un deputat din România a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului
Un deputat a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni și apoi a fugit de la locul faptei

Un deputat din România a accidentat un bărbat și apoi a dat bir cu fugiții. Despre cine e vorba, unde a avut loc incidentul și cum se simte victima?

A fugit de la locul faptei! Un deputat a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni

Cei care taie și spânzură au uitat de moralitate, spirit civic și legi! Elvira Șarapatin a accidentat un bărbat care se afla pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului. Membră a Partidului Social Democrat Gorj s-a ales cu dosar penal pentru faptul în cauză. Accidentul a avut loc în cursul zilei de astăzi, 12 iunie, în municipiul Târgu Jiu, pe bulevardul Constantin Brâncuși. Cel pe care l-a lovit aceasta are vârsta de 50 de ani și este din localitatea Novaci. Atât conducătoarea vehiculului, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotesc. Rezultatul a fost negativ.

Elvira Șarapatin, deputat PSD Gorj, a accidentat un bărbat de 50 de ani pe trecerea de pietoni și a plecat de la locul faptei
Elvira Șarapatin, deputat PSD Gorj, a accidentat un bărbat de 50 de ani pe trecerea de pietoni și a plecat de la locul faptei

Evenimentul rutier a soldat cu răni ușoare pentru pieton, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar pentru deputatul PSD cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului procedurii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Amintim că Elvira Șarapatin a devenit cunoscută după o serie de replici extrem de acide la adresa colegilor parlamentari din opoziție. „Da’ nu vă e ruşine? Ia mai duceţi-vă dracului!”.  De asemenea, susține că aleșii merită pensii speciale.

Polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 de victimă

„La data de 12 iunie, poliţişti din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din oraşul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la faţa locului. Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, a reieşit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător, ar fi fost acroşat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei. La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier”
Victor Țuhașu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI