Un clujean şi-a închiriat balconul pentru cei care au fost la Untold. Suma uriaşă cerută pentru 4 nopţi de cazare

Un clujean şi-a închiriat balconul pentru cei care au fost la Untold. Suma uriaşă cerută pentru 4 nopţi de cazare
Cât a costat balconul închiriat de niște tineri pentru Untold?

Un bărbat din Cluj și-a închiriat balconul pentru cei care au fost la celebrul festival Untold. Acesta nu s-a sfiit să ceară o sumă incredibilă de la câțiva tineri care au venit special acolo pentru distracție. „Aici cred că și-a petrecut Robin Hood ultimele clipe”, au spus unii petrecăreți. Anunțul acesta încă îi șochează pe câțiva dintre ei. Ce sumă a cerut și cum au reacționat oamenii?

Balconul unui apartament din Cluj, închiriat pentru Untold: cât a costat?

Un bărbat din Cluj nu s-a ferit să ceară mult pentru balconul său închiriat. Mai exact, el a pus un anunț incredibil în care i-a invitat pe petrecăreți să doarmă sub  cerul liber pentru 240 de euro în perioada 4-8 august. Majoritatea internauților care au văzut anunțul au reacționat imediat.

„Aici cred ca și-a petrecut Robin Hood ultimele clipe”, „Cu loc de parcare inclus?”, au comentat oamenii din mediul online.

Cu toții își amintesc de garsoniera incredibil de scumpă din Cluj sau de alte anunțuri care i-au lăsat fără reacție. Postarea de acum a devenit și ea virală, deși anunțul părea o glumă, mai ales pentru suma de 1.200 de lei cerută de proprietar pentru patru zile. Cel care a vrut să stea acolo a găsit pe terasa blocului câteva perne și o lenjerie.

„Aproape 5.300 de locuinţe noi au fost finalizate anul trecut”

În luna iulie românii au cumpărat peste 57.000 de case, terenuri și apartamente, iar mai mult de jumătate dintre tranzacții au fost fără credit. Numărul vânzărilor este în ușoară scădere față de luna în cauză din anul 2021. Cu toate astea, rămâne mult superioară anilor precedenți.

Timișoara a devenit totuși a doua cea mai mare piață rezidențială regională din România, după București, depășind Cluj-Napoca și din punct de vedere al livrărilor la locuințe și al proiectelor rezidențiale noi care se află în construcție, dar și din punct de vedere al tranzacțiilor cu locuințe.

Cu toate astea, numărul chiriilor crește pe zi ce trece în marile orașe precum: Cluj sau București. Cei mai mulți dintre români caută să se stabilească aici pentru mult timp.

„Aproape 5.300 de locuinţe noi au fost finalizate anul trecut în Timişoara şi în împrejurimi potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS), în timp ce în primul semestru din acest an au fost vândute aproape 5.800 de case şi apartamente în Timiş, procentul majoritar al tranzacţiilor fiind încheiate în oraş şi localităţile limitrofe”, se menţionează într-un comunicat al companiei de consultanţă imobiliară.