Un bărbat de 35 de ani s-a căsătorit cu iubita lui de 12 ani, în ziua înmormântării ei. Reacția familiei fetei

Eveniment șocant! Un bărbat de 35 de ani s-a căsătorit cu o fetiță de 12 ani în ziua înmormântării sale

Eveniment șocant! Un bărbat în vârstă de 35 de ani a decis să-și unească destinul cu iubita sa în vârstă de numai 12 ani. Mai surprinzător a fost faptul că fetița era decedată, așa că totul s-a petrecut în ziua ceremoniei de înmormântare a fetei.

Un bărbat de 35 de ani s-a căsătorit cu iubita lui de 12 ani, în ziua înmormântării micuței

Xu Shinan are 35 de ani și a făcut un lucru nebunesc în numele iubirii, ar susține acesta. Evenimentul care a șocat o lume întreagă este greșit și imoral de la un capăt la altul. Pe lângă diferența de vârstă care este extrem de mare, proaspătul mire s-a căsătorit cu iubita lui în ziua ceremoniei de înmomântare a ei. Pentru a arăta cât de mult a iubit-o pe Yang Liu, în vârstă de 12 ani, i-a îndeplinit ultima dorință, aceea de a-i deveni mireasa.

Xu Shinan, mirele de 35 de ani care s-a căsătorit cu soția sa decedată în vârstă de 12 ani
Xu Shinan, mirele de 35 de ani care s-a căsătorit cu soția sa decedată în vârstă de 12 ani

Fata a murit din cauza cancerului de sâ0,n înainte de a-și împlini visul de a se căsători cu Xu Shinan, conform Daily Mail. Tabloul creat de Shinan și familia celor doi foști amorezi a fost cel puțin macabru pentru unii. Micuța era îmbrăcată în rochie de mireasă, era înconjurată de 169 de buchete de trandafiri roz, iar familia era adunată în jurul mirilor în timp ce Xu își rostea jurămintele de credință soției sale moarte, semn că era bucuroasă de iubirea adevărată pe care „soțul” i-a purtat-o.

Fotografie de la nunta controversată dintre bărbatul de 35 de ani și mireasa sa decedată în vârstă de 12 ani
Fotografie de la nunta controversată dintre bărbatul de 35 de ani și mireasa sa decedată în vârstă de 12 ani

„Nu o să renunț niciodată la tine”

Ceremonia a avut loc la finele săptămânii trecute, în Dalian, estul Chinei. „Soția mea, să nu îți faci griji! Nu o să renunț niciodată la tine”, a spus Xu la căpătâiul „soției”. Fetița a murit pe data de 14 octombrie, după o luptă grea cu cancerul, luptă în care Xu i-a fost alături 24 de ore din 24. După deces, precum arată tradiția chienză, soțul trebuie să-și vegheze soție preț de 7 zile minut de minut.

„Soția mea mi-a spus că nimeni nu are voie să plângă când moare. Mi-am reținut lacrimile în ziua înmormântării, dar atunci când a fost dusă la crematoriu nu am mai putut să rezist”
Xu Shinan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI