Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Județean Slatina

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Județean Slatina
Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Județean Slatina

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a murit joi dimineaţă, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Judeţean Slatina. Acesta era internat la Secția de Cardiologie a spitalului, iar gestul lui a șocat o țară întreagă.

Starea de sănătate a bărbatului se înrăutățise în ultimele zile

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de joi, în jurul orei 9:30, moment în care pacientul a rămas singur în camera și s-a aruncat de la geam. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, în jurul orei menționate, Poliţia municipiului Slatina a fost sesizată telefonic despre gestul făcut de către un pacient al Spitalului Judeţean, în vârsta de 76 de ani, din comuna Schitu, judeţul Olt.

Cadrele medicale au menționat faptul că pacientul suferise mai multe accidente vasculare, iar în urma acestora, bărbatul avea un comportament ciudat. Imediat după incident, victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe, acolo unde medicii i-au efectuat toate manevrele de resuscitare pentru a încerca să-i salveze viața.

Din nefericire, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar eforturile cadrelor medicale au fost în zadar.
În acest moment, poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

Purtătorul IPJ Olt, Alexandra Dicu a oferit primele informații oficiale cu privire la incidental petrecut la Spitalul Județean: „La data de 07 mai 2020, în jurul orei 09.30, Poliția Municipiului Slatina a fost sesizată telefonic despre faptul că un pacient al spitalului, in vârsta de 76 de ani, din comuna Schitu, județul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul V al secției în care era internat.

Acesta și-a pierdut viața în urma impactului. Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a precizat aceasta, potrivit gazetaoltului.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI