Un bărbat a comandat creveți de la restaurantul lui Pescobar și a avut șocul vieții. Ce a primit în farfurie
Un clujean a avut parte de un șoc când a ales să mănânce la restaurantul Taverna Racilor, deschis recent în oraș. În toamna acestui an, celebrul Paul Nicolau, cunoscut sub numele de „Pescobar”, a anunțat că a deschis un restaurant și la Cluj-Napoca, însă problemele continuă să se țină lanț de capul lui.
A comandat creveți de la restaurantul lui Pescobar, dar a avut parte de un șoc
Paul Nicolau, cunoscut sub numele de ”Pescobar”, a deschis în toamna acestui an un nou restaurant în țară. De data aceasta, el a ales Cluj-Napoca, acolo unde a deschis o locație în incinta Iulius Mall. În prezent, restaurantul cu specific de fructe de mare funcționează în locul restaurantului cu românesc, „Casa Dacilor”.
„Dragilor, așteptarea a luat sfârșit. Mă simt ca la finala cupei mondiale când eu centrez, și tot eu dau cu capul. Aceasta este locație unde vom deschide. Fosta locație Casa Dacilor va deveni Taverna Racilor Cluj”, a anunțat Pescobar.
Cum era de așteptat, clujenii s-au îngrămădit să guste din preparatele delicioase, dar unii nu au fost lipsiți de evenimente neplăcute. Un clujean care comandase creveți la restaurantul lui Pescobar a povestit pe internat că a primit capete de creveți, fără carne.
Citește și: Cât costă un coș de pâine la Taverna Racilor din Herăstrău. Unei cliente nu i-a venit să creadă
Bărbatul a fost dezamăgit de ce a primit în farfurie: capete de creveți
Drept urmare, bărbatul a relatat întreaga experiență pe Tik-Tok, iar internauții au lăsat comentarii fabuloase. Clujeanu a relatat că nu a meritat experiența și că este dezamăgit de produsele restaurantului lui Pescobar. Patronul și-a atras numai critici dure.
„Într-un oraș cu așa zise pretenții cum e Clujul, în care La Vărzarie este în topul restaurantelor și a căutărilor pe Google după note, chestia asta cu ”du-te înapoi în sud, la București” suna a infatuare extremă, ca sa nu zic ipocrizie. Și nu că ar fi prea important, dar PEscobar ăla e moldovean, nicidecum din sud/București”
„Restaurant de comună, o bombă, nimic mai mult. Nu știu cât de bine se mănâncă, mie mi-a fost cam rău după ce am mâncat acolo. Totuși, recunosc, servirea a fost ok, oamenii de acolo foarte amabili. A trebuit sa mă opresc la farmacie să-mi iau Colebil si Triferment. Dar ce sa zic, dacă tie-ti place, nu mă bag”/ „Ca tot zicea cineva ca ”nu se comporta aiurea clujeni” auzi ce spune el ”mergeți înapoi în sud” cred că la cluj numai mega afaceri cinstite”, au fost o parte dintre mesajele oamenilor.
@bitin.reviews Atât s-a putut la @TavernaRacilorCluj 🦞🦀 . . #tavernaracilor #tavernaracilorcluj #tavernaracilortimisoara #tavernaracilorherastrau #taverna #restaurant #atatsaputut #streszero #cantina #aglomeratie #fullhouse #mancareproasta #pescobar #pasta #fructedemare #creveti #carcatita #larisa #pescobarsilarisa #bitincluj #bitin #foodiefavs #frittomisto #prajeli #fastfood #homar #clujnapoca #cluj #review #restaurantreview #pebune #topuldepelume #saracie #fitepestomaculgol #fy #fypage #fyp #foryoupage ♬ sunet original – bitin’
Citește și: Paul Nicolau, Pescobar, prins circulând cu 245 km/h, în Capitală. Sancțiunea aplicată de polițiști