Un avion de linie plin cu pasageri s-a prăbușit peste o casă. Câți oameni erau la bord, momentul a fost filmat VIDEO

de: Daoud Andra
09 08. 2024

O aeronavă cu peste 60 de oameni la bord s-a prăbușit peste o casă, în Sao Paulo, Brazilia. Autoritățile au confirmat tragedia, însă nu au dat prea multe detalii cu privire la cauzele prăbușirii, până în prezent.

Avion cu 62 de persoane la bord, prăbușit în Brazilia

Postul de televiziune GloboNews din Brazilia a difuzat imagini din apropierea locului unde s-a produs tragedia, în care se poate vedea un nor negru de fum. Compania aeriană VoePass a confirmat, prin intermediul unui comunicat, că la bord se aflau 62 de persoane, respectiv 58 de pasageri și 4 membri ai echipajului. Nu sunt însă precizări legate de cauza care a dus la prăbușirea aparatului de zbor.

Pompierii au confirmat prăbușirea avionului și au precizat că accidentul aviatic s-a produs în zona Vinhedo. Aparatul de zbor a căzut într-un cartier rezidențial, iar cineva din apropiere a filmat momentul în care avionul se clătina în aer, cu câteva secunde înainte să cadă. După câteva clipe de zbor haotic, aeronava se prăbușește, iar în următoarele secunde se vede un nor imens de fum negru. Deocamdată nu se știe numărul victimelor.

Știre în curs de actualizare