Un autocar a stârnit revolta în centrul Vasluiului. Ce era inscripționat pe el

Un autocar a stârnit revolta în centrul Vasluiului. Ce era inscripționat pe el
Inscripție revoltătoare pe un autocar, în centrul Vasluiului

Un cetățean din Vaslui a surprins astăzi cu o fotografie făcută fix în centrul orașului. Nimeni n-ar fi crezut că poza cu un simplu autocar ar putea trezi o așa revoltă. Se pare că textul inscripționat pe vehicul i-a făcut pe unii oameni să facă haz de necaz, iar pe alții să se simtă jigniți. Ce scria pe autocar?

Inscripție revoltătoare pe un autocar surprins în Vaslui

Maestrul Eugen Doga a venit la Vaslui cu ajutorul unui autocar. Se pare că acesta, alături de echipa sa, nu a mai fost atent foate tare la detalii, ci mai ales la deplasarea pe care avea să o facă. Pe autocarul cu care a venit la locul aferent scria . Cuvântul buclucaș a trezit râsete și a fost subiectul principal pentru veșnicele glume cu abuzuri sexuale care se petrec în Moldova.

Pe cealaltă parte, au existat și localnici care nu s-au simțit confortabil să vadă acest lucru și au crezut mai degrabă că li se adresează ironia gratuită și întâmplătoare. Viol este denumirea unei companii nemțești care închiriază autocare: Viol-busreisen. Din nefericire, majoriatatea românilor au în minte antecedentele, nu puține la număr, din Vaslui.  Cu toate astea, românul este obișnuit să facă haz de necaz și să-și îngroape amarul în râsete și voie bună. Localnicii s-au liniștit, după ce au văzut ce înseamnă cuvântul, mai apoi au surâs în urmă întâmplării.

Inscripție revoltătoare pe un autocar, în centul Vasluiului
Inscripție revoltătoare pe un autocar, în centul Vasluiului Sursa Foto: vremeanouă.ro

Păcală s-a născut român

1. Doi vasluieni: – În sfarsit, bine că am găsit solutia să mă las de băut alcool! zice unul. Tot timpul îmi venea să vomit! – Pe bune?! întrebă celalalt, stupefiat. Şi de-acuma, ce-ai să faci? – Mi-l injectez în venă…
2. De ce li se spune vasluiencelor nuci? Pentru că se coc în Moldova şi se sparg în figuri la Bucureşti.
3. Un vasluian: Bucureşti e inima ţării. Evident, creierul e în altă parte.
4. Descoperire la Vaslui! Senzaţional! Medicii au descoperit la un pacient un ficat aproape întreg!
5. Un tânăr dintr-un sat vasluian este dus la postul de politie şi sancţionat cu amendă contraventională , întrucât era băut. – Nu e adevărat, nu eram beat. Am avut de gând să mă îmbăt, dar am terminat banii şi m-am oprit din băut. Politistul : tentativa se pedepseşte.