Umilințele îndurate de Kate Middleton. Ce dramă ascunde soția Prințului William, de fapt

Umilințele îndurate de Kate Middleton. Ce dramă ascunde soția Prințului William, de fapt
Momente grele pentru Kate Middleton. Ce umilințe a îndurat în adolescență

Kate Middleton este cunoscută în întreaga lume pentru povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Prințul William. Aceasta i-a dăruit 3 micuți și este una dintre cele mai apreciate persoane cu sânge albastru, dar viața ei nu a fost una tocmai ușoară. Dacă acum ea are parte de foarte multe complimente și mulți fani ce abia așteaptă să o vadă la fiecare eveniment, în adolescență nu era cunoscută drept fata populară, ba din contră.

Kate Middleton a trecut prin clipe de coșmar în adolescență

Încă de când s-a căsătorit cu alesul ei în 2011, Kate Middleton a intrat în centrul atenției și a devenit un adevărat exemplu pentru admiratoarele ei. Simbol al echilibrului, Ducesa surprinde mereu prin discursurile sale interesante și stilul vestimentar extrem de rafinat. Dacă acum se poate mândri cu o viață frumoasă dusă în sânul Familiei Regale, în adolescență a avut de îndurat multe umilințe.

Kate Middleton a studiat la Downe House, un internat de fete din Berkshire. Deși ar fi trebuit să se simtă acolo ca acasă, soția Prințului William a trecut prin momente de coșmar. Ea a fost victima bullying-ului ținând cont că mai multe fete ce studiau în același loc o hărțuiau foarte des, potrivit știridinlume.ro.

Viața i-a devenit un calvar după ce a devenit ținta tuturor glumițelor răutăcioase. Soția Prințului William a sosit la 13 ani la respectiva școală, în timp ce restul fetelor deja învățau acolo de la vârsta de 11 ani. În loc să locuiască la cămin, ea stătea în casa părinților săi din Bucklebury, astfel că făcea naveta în fiecare zi.

Soția Prințului William a avut de îndurat multe umilințe. Ce i s-a întâmplat, de fapt

Pentru că multor fete nu le convenea faptul că erau printre ele persoane ce făceau naveta, dar și pentru că Ducesa avea un aspect subțire și înalt, aceasta a devenit în scurt timp ținta fetelor rele din școală. Biografa regală Katie Nicholl a dezvăluit că ea „s-a remarcat din motive greşite şi a fost tachinată pentru că era stângace, slabă şi cu un cap mai înaltă decât toate celelalte fete”.

„Este o şcoală foarte elitistă şi s-a lovit de o mare presiune. Multe dintre colegele ei se luptau cu probleme alimentare. Toate voiau să fie cea mai frumoasă şi cea mai fit. Kate a suferit de când a intrat în această şcoală”, a spus Katie Nicholl.

Kate Middleton, victima fetelor rele din școală. Nimeni nu știa ce dramă ascunde

Kate Middleton a fost luată de către părinții ei, Carole și Michael Middleton, din școala Downe House după doar două semestre pentru că aceasta nu mai putea suporta tot ce se întâmpla acolo. Ea a fost mutată la Colegiul Marlborough, unde a terminat liceul. Din fericire, de aici totul este istorie, căci aceasta a plecat la facultate în Scoția, respectiv la Universitatea St. Andrews, unde și-a întâlnit și alesul în 2001.

„Când obișnuia să meargă la prânz, se așeza cu oamenii și toți obișnuiau să se ridice și să stea pe o altă masă .. [Kate] a spus că a existat un grup de fete care i-au spus numele și i-au furat cărțile și alte chestii – lucruri de genul acesta.”, a spus o fostă colegă de-a Ducesei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI