Umilință pentru PROTV! Antena 1 a dat marea lovitură pe piața televiziunilor. Ce s-a aflat acum

Umilință pentru PROTV! Antena 1 a dat marea lovitură pe piața televiziunilor. Ce s-a aflat acum
Umilință pentru Pro TV! Antena 1 a dat marea lovitură

Antena 1 a dat marea lovitură! O emisiune de la Antena 1 a fost lider de audiență în săptămâna trecută. Ce au preferat românii să urmărească în perioada 20-24 ianuarie?

Umilință pentru Pro TV, din partea Antena 1

Emisiunea Acces Direct, difuzată pe Antena 1, a fost lider de audiență în cursul săptămânii trecute, în perioada cuprinsă între 20-24 ianuarie. Prima opțiune a românilor a fost, de data aceasta, Acces Direct. Acest lucru este valabil atât pentru cei din mediul urban, cât și pentru cei din toată țara. Emisiunea din topul telespectatorilor din timpul precizat se difuzează de luni până vineri, în intervalul orar 17:00 – 19:00. Cea mai urmărită ediție a fost cea de joi, 23 ianuarie, care a adunat în fața televizoarelor nu mai puțin de 2.042.000 de telespectatori. Minutul de aur înregistrat a fost la orele 18:49, când 2.873.000 de telespectatori din toată România vizionau poveștile reale ale românilor.

În acest context, la nivelul publicului din mediul urban, de luni până vineri, între orele 17:00- 19:00, emisiunea prezentată de Mirela Vaida s-a aflat pe primul loc, cu o audiență peste medie de 7,7 puncte de rating și 22,6% cota de piață. De altfel, Acces Direct a început în forță anul nou, emisiunea fiind extrem de apreciată de români încă de la primele ediții din anul 2020. În luna ianuarie, aceasta a înregistrat un procentaj de 73% la nivelul publicului de la orașe și de 93% la nivelul publicului din toată țara.

Pro TV, umilință din partea Antena 1
Pro TV, umilință din partea Antena 1

La ce s-au uitat românii în prima zi din an?

NAȚIONAL. Cel mai urmărit program în prima zi din an a fost Revelionul starurilor, de pe Antena 1. De fapt „restul” de Revelion, pentru că emisiunea lui Dan Negru a prins o oră în prima zi de măsurare din 2020 (între 2.00 și 3.00). Cifre bune de audiență au scos Știrile Pro TV (aproape 1,9 milioane), Observatorul Antenei (1,7 milioane) și serialul turcesc Gulperi, de pe Kanal D (1,6 milioane).

În prima zi din An, Pro TV a avut în topul național șapte programe, Antena 1 apare cu șase, iar Kanal D cu trei. Singurul post de știri cu emisiuni în Top este România TV, cu patru programe. (Sursa: paginademedia.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI