Umilință cruntă pentru Jennifer Lopez din partea lui Ben Affleck. Artista este furioasă

de: Andrei Simion
08 08. 2024

Ben Affleck a părut mai fericit ca niciodată ieri, când a fost surprins în Los Angeles, pe fondul zvonurilor că ar fi „umilit-o” pe Jennifer Lopez, solicitând divorțul. Actorul de 51 de ani a fost din nou văzut fără verighetă, sosind la biroul său într-o dispoziție extrem de veselă și purtând un costum elegant.

Ben Affleck a umilit-o pe Jennifer Lopez

Aceasta ieșire a avut loc după ce J.Lo, în vârstă de 55 de ani, a fost și ea văzută fără verighetă sau inel de logodnă, în timp ce căuta case noi în Los Angeles, fiind în căutarea unui nou cămin.

Surse apropiate celor doi afirmă că Lopez este „furioasă și umilită” de modul în care Ben a gestionat despărțirea și că actele de divorț sunt pregătite pentru a fi înaintate tribunalului.

Alte surse au declarat pentru Page Six că Ben Affleck a amânat depunerea cererii de divorț pentru a o „proteja” pe Jennifer, după ce s-a raportat că cei doi soți nu mai vorbesc direct unul cu celălalt.

„A umilit-o pentru că ea a făcut mare lucru din faptul că el este iubirea vieții ei. Tocmai au avut două nunți în urmă cu doi ani. Este un fel de record negativ, iar ei nu sunt copii mici.”

Jennifer Lopez este tristă

Unii sunt de părere, de asemenea, că Jennifer Lopez este tristă din cauza copiilor implicați.

„Sunt cinci copii implicați în asta. Ea și-a dorit foarte mult să îmbine armonios familiile lor. Nu a acceptat pe deplin că s-a terminat.”

Cei doi și-ar fi complicat separarea refuzând să comunice față în față sau la telefon. Potrivit TMZ, Ben și Jen nu au apelat încă la avocați, preferând să încerce să rezolve situația cu ajutorul managerilor lor de afaceri. Totuși, au de gând să angajeze avocați de divorț după ce ajung la o înțelegere. Divorțul pare tot mai iminent, având în vedere că Ben a plătit deja 20,5 milioane de dolari pentru o nouă casă în Pacific Palisades, pe 24 iulie, ziua în care soția lui și-a sărbătorit aniversarea.