Uluitor cum arată, de fapt, nora lui Cornel Dinu. Toți bărbații au întors capul după ea când a apărut așa în oraș

Uluitor cum arată, de fapt, nora lui Cornel Dinu. Toți bărbații au întors capul după ea când a apărut așa în oraș

Corneluș Dinu este un norocos. În afara faptului că este posesorul unei averi la care alții doar îndrăznesc să viseze, fiul ”Procurorului” are și o soție la fel de râvnită. Formele hot ale Alexandrei fac furori oriunde, iar imaginile cu ea stau mărturie.

Cum arată Alexandra, nora lui Cornel Dinu

Pe Corneluș Dinu îl știe toată lume, mai ales că fiul celebrului ”Procuror” se bucură de un succes formidabil, atât în țară, cât și peste hotare. Nu este de mirare că a adunat și o avere pe care oricine și-ar dori-o. De altfel, la fel de norocos este și plan amoros, deoarece acesta are o soție extrem de frumoasă, care se poate lăuda cu unele dintre cele mai voluptoase forme din showbiz-ul autohton.

Astfel că Corneluș Dinu și soția sa, Alexandra, formează unul dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Atunci când activitățile profesionale nu le permit să fie împreună, partenera de viață a fiului legendei de la Dinamo arată că știe să se descurce și de una singură.

A ieși laa cumpărături de una singură

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe soția lui Corneluș Dinu într-o formă de zile mari. După ce și-a parcat bolidul în fața unui magazin din Capitală, soția lui Corneluș Dinu s-a pus pe treabă. Vedeta nu a uitat nici de măsurile impuse de autorități, întrucât a purtat tot timpul masca de protecție. Aceasta a ales să poarte o ținută sport, fiind îmbrăcată într-un trenning de culoare deschisă și adidași.

Alexandra a pășit în magazin, făcându-le și o bucurie bărbaților. Aceasta a zăbovit asupra produselor, alegând produse bio, dar și faptul că nu se sfiește să consume pâine. După ce și-a umplut coșul de cumpărături, Alexandra Dinu a ieșit din magazin încărcată de sacoșe, umplute cu produse alimentare. Soția lui Corneluș Dinu a demonstrat că poate fi și o femeie independentă, pentru că și-a cărat singură sacoșile până la mașină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI