Ultimul mesaj public al lui Ovidiu Danci, înainte să moară. Ce anunțase fosta vedeta PRO TV

de: Ștefan R. Apostol
15 06. 2020

Mulți și-aduc aminte de Ovidiu din perioada în care a participat, alături de Aylin Cadîr, la show-ul ”Dansez pentru Tine”, difuzat de Pro TV. Alții și-aduc aminte de el depe vremea când dansa ca balerin pe scenele clujene. Din păcate acum va rămâne doar o amintire pentru ce care l-au cunoscut, cât și pentru familie.

Ultimul mesaj public al lui Ovidiu Danci, înainte să moară

Ovidiu avea 39 de ani și toată viața înainte pentru a realiza și alte lucruri mărețe, în plus de ceea ce realizase până acum. Dar, din păcate, planurile de acasă nu au coincis cu cele din drum. Astfel că, duminică, 14 iunie, la doar 39 de ani Ovidiu se stingea pe un pat de spital la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Conform celor apropiați, Ovidiu fusese diagnosticat cu o formă galopantă de leucemie, joi, pe 11 iunie fiind dus de urgență la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. În decurs de 4 zile starea sănătății i s-a deteriorat, totul culminând cu decesul balerinului, duminică seara.

Ce anunțase fosta vedeta PRO TV

Înainte cu câteva zile de a fi internat în spital, Ovidiu părea optimist și plin de viață și de dorința de a merge mai departe, sau cel puțin ața părea din postarea făcută de el pe rețelele de socializara, în care scria „O cafea bună poate să-ți însenineze ziua, este important să trăiești în prezent”.

Ultimul mesaj public al lui Ovidiu Danci, înainte să moară. Ce anunțase fosta vedeta PRO TV (FOTO: INSTAGRAM)

Ovidiu Danci a fost printre puținii balerini din generația sa cu o bursă la Academia de Balet din Munchen, după care a ajuns în una dintre cele mai renumite companii de balet din lum, și anume “Trocadero”.