Ultimul mesaj al lui Vasile, tânărul găsit mort în lacul din Buzău.”Am fost ce nu voi mai fi niciodată!”

Autor: Alexandra Chivu - 09:30, 16 dec. 2019
Ultimul mesaj al lui Vasile, tânărul găsit mort în lacul din Buzău

Ultimul mesaj al lui Vasile, tânărul găsit mort în lacul din Parcul Marghiloman, Buzău. Băiatul l-a postat pe Facebook cu puțin timp înainte de a muri.

Ultimul mesaj al lui Vasile, tânărul găsit mort în lacul din Buzău

Vasile Burtea, un tânăr în vârstă de 18 ani din Buzău, a fost găsit mort duminică, 15 decembrie, pe fundul lacului din Parcul Marghiloman, într-o zonă în care apa are un metru și jumătate. Toate indiciile trimit către varianta sinuciderii. Inițial, s-a vehiculat varianta unei crime, dar examinarea cadavrului a infirmat această ipoteză, căci trupul său nu prezenta urme de violență, fiind, însă, într-o stare avansată de descompunere. Conform reporterbuzoian.ro, trupul băiatului de 18 ani se afla în apă de cel puțin două zile. Cadavrul acestuia a fost transportat la morga SML în vederea efectuării necropsiei.

În copilărie, băiatul a fost dat în plasament unei familii din Nehoiu. După absolvirea clasei a opta și admiterea la liceu, a fost mutat într-o locuință tip rezidențial din cartierul Dorobanți. În luna iunie a anului curent, împlinise 18 ani, așa că, potrivit legii, a fost dat afară din locuința D.G.A.S.P.C. Mai târziu a fost primit să locuiască în casa unui prieten, care l-a cazat doar pentru o perioadă, dându-l afară și de acolo. Amicii lui nu au mai dat de el de pe data de 20 noiembrie, când urma să aibă loc o reuniune cu foștii colegi.

”Am fost ce nu voi mai fi niciodată!”

Înainte de dispariția lui, tânărul se arăta, cel puțin pe Facebook, un om fericit, însă care posta adesea mesaj cu subînțeles, despre lucrurile care îl apăsău tot mai mult în ultima vreme. Cu puțin timp înainte de a trece în neființă, Vasile a publicat o fotografie cu el, îmbrăcat într-un pulover cu motive de Crăciun și chiar părea bucurs lângă bradul împodobit de lângă el.

Ultimul mesaj al lui Vasile, tânărul găsit mort în lacul din Buzău.”Am fost ce nu voi mai fi niciodată!”
Ultima poză postată de Vasile, înainte de a muri

Cu toate acestea, în descrierea imaginii, a notat un mesaj care ar fi trebuit să le ridice multe semne de întrebare apropiaților.„Am fost ce nu voi mai fi niciodată! Acum sunt așa cum nimeni nu se așteaptă!”, a fost mesajul tânărului, scris cu puțin timp înainte de a muri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI