Ultimul apel dat de polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia. Cu cine a vorbit Adela înainte de a recurge la gestul extrem

Ultimul apel dat de polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia. Cu cine a vorbit Adela înainte de a recurge la gestul extrem
Cu cine a vorbit Adela înainte de a se sinucide

Cazul tinerei care s-a sinucis în gara din Strehaia a șocat o țară întreagă. Înainte de a recurge la gestul extrem, Adela a dat un ultim apel. Tânăra s-a împușcat imediat după ce conversația s-a încheiat.

Cu cine a vorbit ultima oară Adela

Tânăra s-a îndreptat spre baie și s-a împușcat imediat ce a încheiat apelul. Înainte de a-și pune capăt zilelor, Adela a vorbit la telefon cu soțul ei. Potrivit primelor informații, tânăra a intrat la muncă la ora 08:00. Șeful ei spune că avea o stare de spirit bună și nu părea să fie tristă sau afectată de ceva anume. La scurt timp a ieșit din birou pentru a vorbi cu soțul ei, care era și el polițist, iar tragedia a avut loc după ce s-a încheiat apelul.

Tânăra a mers în baia gării din Strehaia și s-a sinucis cu pistolul din dotare. La fața locului a ajuns de urgență o ambulanță. Când au ajuns medicii, Adela încă mai era în viață și a fost trimisă de urgență la spital. Din păcate, aceasta a decedat, cu toate că medicii au resuscitat-o timp de circa 45 de minute.

„A preluat-o Ambulanţa din Strehaia, avea încă activitate cardiacă, pe traseu a intrat în stop cardio-respiratoriu. Noi am venit în sprijin şi am resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziuni incompatibile cu viaţa. Are plagă de intrare a glonţului şi plagă de ieşire. Cea de ieşire este de circa 7-8 cm, la nivelul capului”, a transmis medicul de pe ambulanță, potrivit Observatornews.ro

Tânăra se căsătorise cu puțin timp în urmă

Adela se căsătorise în luna septembrie 2021, atunci când și-a oficializat relația cu iubitul ei, care este tot agent de poliție. Deocamdată, nu se știe motivul exact pentru care tânăra s-a sinucis. Polițiștii din Mehedinți au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate de ce a decurs Adela la un asemenea gest.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia”, se arată într-o informare a IPJ Mehedinți.

Tânăra a absolvit cursurile Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020.