Ultimele clipe din viața șoferului strivit de tramvai în București. Gestul pe care l-a făcut înainte de tragedie

de: Ștefan R. Apostol
20 09. 2024

În cursul zilei de 18 septembrie, un șofer avea să-și piardă viața într-un accident teribil. Mașina în care se afla avea să devină doar un morman de fiare vechi, iar din primele cercetări, vatmanul ar fi fost sub influența unor substanțe psihoactive. Ulterior, conform polițiștilor, s-a stabilit care au fost ultimele clipe din viața șoferului strivit de tramvai în București, precum și care a fost gestul pe care l-a făcut înainte de tragedie.

Șoferul decedat în accidentul de ieri, soțul angajatei de la Parlament

Așa cum redacția noastră relata ieri, un autoturism a fost strivit de un tramvai, iar șoferul avea să-și piardă viața în urma acestui tragic accident.

Din primele cercetări, se constata că șoferul „a prezentat leziuni incompatibile cu viaţa”, iar în ceea ce-l privește pe vatmanul tramvaiului, polițiștii spuneau că „testarea vatmanului, au reieşit indicii cu pricire la posibila prezență în organism a substanţelor psihoactive.”

Deși tânărul de 30 de ani care ocupa locul vatmanului prezenta o rețetă dată de medic, polițiștii așteaptă rezultatele biologice ale testelor făcute de INML. Un paradox al acestui tragic accident este că șoferul decedat în accidentul de ieri, soțul angajatei de la Parlament care avea să sufere un atac de panică după ce un bărbat avea să dea foc magazinului de suveniruri.

Care au fost ultimele clipe din viața șoferului strivit de tramvai în București

Cercetările în cazul acestui accident grav nu s-au terminat, dar agenții care anchetează condițiile în care s-a întâmplat tragedia, spun că, de fapt, ultimele clipe din viața șoferului strivit de tramvai în București au fost dramatice.

Din informațiile furnizate, s-a stabilit că la ora la care s-a produs accidentul era destul de aglomerat, iar bărbatul, care circula din sensul opus de mers al mijlocului de transport public, ar fi avut intenția de a vira la dreapta.

În momentul virajului, vatmanul nu a mai putut frâna, astfel că tramvaiul de 30 de tone avea să târască vehiculul, care s-a rupt în două, după impactul cu stâlpul de înaltă tensiune.

Martorii au văzut gestul pe care l-a făcut înainte de tragedie

Deși nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ tragic, martorii care se aflau în tramvai au asistat și la gestul pe care l-a făcut înainte de tragedie, premergător acestui accident grav.

Conform unuia dintre martori, înainte de impactul celor două, s-a auzit claxonul vehiculului, și după cum spune martorul, „următoarea secundă am simţit cum a zburat tramvaiul de pe şină”. Din păcate echipajele SMURD ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru șofer, decât să declare decesul.