10 mai 2021 | 09:01

Ultima oră. Vlad Voiculescu ar putea reveni în Ministerul Sănătății. Ce spune Ioana Mihăilă despre colegul său

Sănătate
Ultima oră. Vlad Voiculescu ar putea reveni în Ministerul Sănătății. Ce spune Ioana Mihăilă despre colegul său
Ioana Mihăilă, despre revenirea lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății în urmă cu trei săptămâni, iar în acest moment sunt discuții cu privire la revenirea sa în cadrul ministerului. Ioana Mihăilă și-a exprimat părerea în acest sens, afirmând că cei doi au continuat să colaboreze în toată această perioadă.

„Decizia îi aparține”

Întrebată de posibilitatea revenirii lui Vlad Voiculescu în cadrul Ministerului Sănătății, aceasta a explicat că nu ar avea nimic împotrivă, dacă fostul ministru al Sănătății și-ar dori acest lucru. Mai mult, Ioana Mihăilă consideră că după această perioadă de pauză, lucrurile ar putea fi privite dintr-o altă perspectivă, mult mai clară și mai eficientă.

În ceea ce privește viziunea și obiectivele comune pe care le-a avut cu Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătății a afirmat că este adevărat, că amândoi au avut aceleași valori și au colaborat bine, chiar și după demiterea acestuia.

„Dacă Vlad va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă. Dar așteptăm să vedem cum decide el. Am pornit în munca asta cu Vlad Voiculescu pentru că am crezut în aceleaşi obiective. Am avut aceleaşi obiective legate de sistemul de sănătate, obiective care în continuare se suprapun. Dacă Vlad va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă.

Cred că, după ce toată lumea va respira și se va liniști după această perioadă tumultoasă, va vedea și contribuția lui Vlad Voiculescu cu alți ochi. Din nou: depinde mai ales de decizia lui”, a explicat Ioana Mihăilă, în cadrul unei emisiuni la Prima TV.

Când am putea scăpa de măști în aer liber

În cadrul aceleiași intervenții, ministrul Sănătății a explicat că am putea să scăpăm de măști în aer liber în luna august, luând în considerare cel mai optimist scenariu. Aceasta a menționat că acest lucru va fi posibil dacă vaccinarea va fi făcută la un număr cât mai mare de persoane.

Cu privire la renunțarea măștii în spații închise, ministrul Sănătății este de părere că va mai fi nevoie pe toată perioada acestui an. Ioana Mihăilă a vorbit și despre un posibil val patru care ar putea fi contracarat prin prevenție, adică vaccinare.

”În luna august am putea să ne plimbăm pe stradă fără măști, în scenariul optimist. Cred că cea mai bună pregătire este tocmai asta, prevenţia, şi noi ne putem pregăti foarte bine pentru un potenţial val patru vaccinând, mergând la vaccinare şi respectând măsurile”, a declarat Ioana Mihăilă, sâmbătă, aflată la centrul drive- thru din Oradea.

 

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro