Ultima oră! Un nou incendiu a izbucnit în secția de Terapie Intensivă a spitalului din Târgu Mureș. În ce stare se află pacienții

Incendiu la Târgu Mureș Sursă foto ilustrativă: libertatea.ro

Necazurile se țin lanț în plină pandemie de COVID-19. De la zi la zi apar noi nereguli și accidente în spitale, iar victimele sunt întotdeauna pacienții. În această dimineață, în secția de ATI a Clinicii Medicale III din Târgu-Mureș a izbucnit un incediu, după ce o priză a luat foc.

Ce spun reprezentanții spitalului

Spre deosebire de tragedia de la Piatra-Neamț, incidentul petrecut astăzi nu s-a soldat cu victime, iar focul a fost stins mai repede, de către personalul spitalului. În salonul în care s-a aprins priza se aflau șase pacienți care au suferit atacuri de panică, cel mai probabil. Din fericire, nimeni nu a suferit arsuri, însă evenimentul nefericit ridică alte multe semne de întrebare.

”Incendiul a fost stins de către personalul propriu, colegii au constatat că a fost vorba despre o priză care s-a aprins. Șase paienți erau în salon, nu a fost nevoie să fie evacuați, doar pacientul care stătea lângă priză a fost mutat. A fost un incident minor. Pacienții rămân în același salon”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Târgu Mureș, Dan Petru Daniel, la Digi24.

Acesta a mai dezvăluit că posibila cauză a incendiului poate fi un scurt circuit, însă informațiile în acest sens nu au fost confirmate. Dintre cei șase pacienți, singura persoană care a fost mutată este cea care se afla în patul de lângă prize care a ars.

„Doar pacientul care era în apropierea prizei a trebuit să fie mutat. Nu sunt alte probleme”, adaugă ISU Mureș.

Vă reamintim că pe data de 14 noiembrie, un incendiu de mari dimensiuni a izbucnit în secția de Terapie Intensivă a spitalului din Piatra Neamț. În urma evenimentului tragic, 12 persoane și-au pierdut viața în chinuri inimaginabile.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI