Ultima oră! Un milionar din Prahova și-a înjunghiat o colegă în inimă, iar apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină pe DN1

Ultima oră! Un milionar din Prahova și-a înjunghiat o colegă în inimă, iar apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină pe DN1

Scene demne de un film de groază au avut loc loc pe DN1 în cursul serii de joi. Polițiștii au identificat într-o mașină staționată două persoane înjunghiate în stare de semiconștiență. Potrivit primelor informații oferite de anchetatori, bărbatul, un cunoscut om de afaceri, a înjunghiat-o pe femeia din dreapta sa, iar mai apoi s-a înjunghiat și el.

Cine sunt cele două persoane identificate

Autoritățile au identificat cele două persoane ca fiind doi oameni de afaceri, mai exact, Mihai Tufan și o angajată a sa.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, joi seara, un apel la 112 a anunţat că o persoană aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a bolnavă sau rănită, la fața locului deplasându-se imediat poliţişti ai Secţiei 2, dar şi ai Brigăzii Rutiere.

Autoritățile au identificat în maşină un bărbat şi o femeie, ambii prezentând răni produse cu un cuţit. În urma unor prime evaluări, anchetatorii au stabilit că totul a pornit de la un conflict intre cei doi.

Anchetatorii au menționat că bărbatul în vârstă de 47 de ani a înjunghiat femeia în repetate rânduri cu un cuţit, iar apoi s-a agresat cu scopul provocării unor răni superficiale.

În ce stare se află Mihai Tufan și angajata sa

În prezent, cercetările au fost preluate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Potrivit ultimelor informații, starea celor două persoane nu este gravă, iar Mihai Tufan urmează să fie transferat în arest. Până în acest moment, agresorul a refuzat să dea declarații anchetatorilor.

Mihai Tufan este considerat unul dintre oamenii de afaceri discreți, acesta jucând un rol important în comercializarea energiei eletrice din România, dar şi în domeniul imobiliar. În perioada 2003-2004, milionarul  a avut o relație secretă cu Andreea Marin, aventură care s-a destrămat după un an. Motivul despărțirii invocat la acel moment a fost alegerea actualei sale soții, Ramona Ileana, în detrimentul „Zânei Surprizelor”.

Ramona Ileana, soția afaceristului Mihai Tufan