15 iun. 2021 | 08:22

Ultima oră. Tânăr de 21 de ani, găsit spânzurat într-un cămin studențesc. Cine a alertat autoritățile

News
Ultima oră. Tânăr de 21 de ani, găsit spânzurat într-un cămin studențesc. Cine a alertat autoritățile
Sinucidere șocantă într-un cămin de studenți din Suceava Sursă foto: monitorulsv.ro

Durere fără margini într-un cămin studențesc din Suceava, acolo unde un tânăr de 21 de ani a fost găsit spânzurat în camera sa. Băiatul împărțea încăperea cu un coleg, dar a ales să comită gestul nebunesc atunci când a rămas singur. Cel care a descoperit imaginea înfiorătoare a sinuciderii a fost chiar studentul cu care locuia de ceva vreme.

Unde a avut loc tragicul eveniment

Băiatul a fost găsit într-una din camerele care aparțineau Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, acesta fiind student în anul II la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor.

Descoperirea macabră a fost făcută luni după-amiază, atunci când colegul său a revenit în cămin după un weekend petrecut în afara orașului. Acesta a observat din primul moment că ceva ciudat se întâmplă, astfel că ușa camerei în care locuia era închisă, intrând instant la bănuieli. După ce a încercat să dea de colegul dispărut minute în șir, acesta a solicitat intervenția Poliției. La scurt timp, oamenii legii au reușit să pătrundă în cameră, găsindu-l pe băiat spânzurat.

Apropiații au povestit că băiatul lua un tratament cu antidepresive și nu se afla într-o perioadă extrem de bună, dar chiar și așa, nimeni nu ar fi putut premedita o asmenea nenorocire, Polițișstii au deschis dosar pentru ucidere din culpă, însă aceștia nu au suspiciuni cu privire la moartea acestuia. În urma efectuării necropsiei, vor fi transmise mai multe informații referitoare privind decesul tânărului.

Tânăr de 32 de ani, sinucidere șocantă de la etajul șase

Pandemia de Covid-19 a făcut în această perioadă extrem de multe victime, unele dintre acestea neputând depăși depresia care s-a instalat în viața lor. Un alt caz halucinant de sinucidere este acela a unui tânăr de 31 de ani care a decis să se arunce în gol de la etajul șase. Pentru a fi sigur că nu are nicio șansă, acesta a decis să se și înjunghie înainte de săritură.

În ciuda faptului că mai multe echipaje de poliție au acționat pentru a-l opri pe bărbat să recurgă la acest gest, intervenția acestora a fost fără rezultate. Potrivit ultimelor informații, bărbatul nu era cunoscut drept persoană care suferă de boli psihice, ceea ce înseamnă că dorința sa sinucigașă a fost cu atât mai șocantă și mai greu de înțeles.

„Am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că un bărbat se află pe acoperişul unui bloc cu 6 etaje având un cuţit în mână şi ameninţând că se omoară. La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp poliţiştii, pompierii şi un echipaj SMURD.

Poliţiştii au încercat să dialogheze cu bărbatul însă acesta nu a cooperat deloc şi s-a aruncat de pe bloc. S-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SAJ însă din păcate fără succes, fiind declarat decesul bărbatului.

Din verificări a reieşit ca este vorba de un bărbat de 32 de ani din municipiul Arad acesta nefiind în evidenţe cu boli psihice”, a transmis IPJ Arad.

 

 

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro