02 dec. 2021 | 11:58

Ultima oră! Microbuz școlar cu 16 persoane, implicat într-un accident teribil, în Bacău. 7 elevi au fost transportați de urgență la spital

News
Ultima oră! Microbuz școlar cu 16 persoane, implicat într-un accident teribil, în Bacău. 7 elevi au fost transportați de urgență la spital

Un accident tragic a avut loc în această dimineață, în localitatea Nicolae Bălcescu, din Bacău, acolo unde un microbuz școlar care transporta 16 persoane a intrat în coliziune cu un autoturism, rezultând mai multe victime. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale care au oferit primul ajutor și au transportat victimele la spital.

În ce stare se află copiii răniți

În urma accidentului petrecut pe E85, în localitatea Nicolae Bălcescu, o persoană de 39 de ani a rămas încarcerată în autoturism, în timp ce șapte elevi au suferit contuzii minore, fiind consultați la fața locului, iar ulterior transportați la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Din fericire, singura persoană din autoturismul implicat în accident a fost descarcerată de către pompieri, starea acesteia fiind stabilă.

Traficul nu a fost blocat și nici nu a fost activat Planul Roșu de Intervenție, astfel că operațiunea s-a finalizat ca printr-o minune fără pierderi omenești.
În cauză, polițiștii au dechis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a afla cauzele exacte ale producerii accidentului, cât și cine se face vinovat pentru acesta.

„În această dimineaţă am fost solicitaţi să intervenim în comuna Nicolae Bălcescu, care este situată lângă municipiul Bacău, pentru a interveni în urma unui accident rutier. În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz şcolar.

În microbuzul şcolar se aflau 16 persoane, trei adulţi şi 13 copii, iar în autoturism, o singură persoană, un bărbat în vârstă de 39 de ani care a fost şi încarcerat. Forţele de intervenţie au intervenit pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale autoturismului şi predarea sa către echipajul SMURD prezent la faţa locului, în vederea transportării sale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

În acelaşi timp, 7 dintre din cei 13 minori, au suferit contuzii minore şi au fost preluaţi de echipajele Serviciului Judeţean de ambulanţă şi transportaţi la spital, în vederea evaluării medicale, la Spitalul de Ugenţă Bacău.

Traficul nu a fost blocat în zonă, iar autovehiculele au fost degajate de pe partea carosabilă pentru a se îndepărta orice pericol pentru participanţii la trafic”, a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt ISU, potrivit Antena3.

 

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro