Ultima oră. Explozie puternică cu morți, într-un bloc din București. Zeci de persoane au fost evacuate de urgență

Ultima oră. Explozie puternică cu morți, într-un bloc din București. Zeci de persoane au fost evacuate de urgență
Pompierii evacuând victima imobilizată la pat Sursă foto: ISU București

Zi neagră pentru zeci de cetățeni din Captială, după ce un incendiu a izbucnit într-un apartament situat într-un bloc din zona Aleea Podul Giurgiu. Proprietarul locuinței a fost găsit mort, iar alți zeci de vecini au fost evacuați din clădire. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență.

Care este cauza incendiului

Potrivit primelor informații oferite de pompieri reiese că incendiul puternic a izbucnit din cauza unor acumulări de gaze în apartamentul cu pricina. Din păcate, intervenția salvatorilor a fost îngreunată de o cantitate mare de deșeuri, printre care, lemn, hârtie, plastic, gunoi menajer, care au amplificat flăcările.

Explozie puternică într-un bloc din zona Aleea Podul Giurgiului

La fața locului au intervenit patru autospeciale de stingere și SMURD. Un bărbat, propietarul locuinței devastate de flăcări, a fost găsit mort, iar altă victimă, imobilizată la pat, a fost transportată la spital.

Incendiul s-a produs la etajul 7 al blocului, iar 18 vecini de la etajele inferioare au fost evacuați de pompieri. Alte 30 de persoane s-au autoevacuat, împiedicând să aibă loc o tragedie mai mare.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI