Ultima imagine cu Liam Payne în viață. Starea deplorabilă în care se afla artistul înainte să cadă de la etajul trei al hotelului în care era cazat

de: Daoud Andra
17 10. 2024

Ies la iveală noi detalii după moartea fulgerătoare a artistului Liam Payne. În presă au apărut imagini cu el surprinse cu puțin timp înainte de a cădea de la balconul camerei de hotel în care era cazat. Ce le-au spus polițiștilor angajații hotelului care l-au văzut cu puțin timp înainte de a muri.

Cum a apărut Liam Payne la hotel, cu puțin timp înainte de a muri

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a murit în cursul zilei de 16 octombrie, după ce a căzut în gol de la etajul al treilea al hotelului unde era cazat. Presa internațională a publicat ceea ce pare a fi ultima imagine cu artistul în viață, surprinsă cu puțin timp înainte de tragedie.

În după-amiaza în care artistul a murit, un angajat al hotelului a sunat la poliție pentru a cere ajutorul cu privire la un client recalcitrant, despre care a spus că ar fi fost drogat. Acesta era nimeni altul decât Liam Payne. ”Avem un oaspete care e drogat și distruge totul în camera lui. Avem nevoie ca cineva să vină”, a spus angajatul hotelului din Buenos Aires, potrivit raportului poliției.

La scurt timp după primul apel a fost efectuat un al doilea, în care angajatul a spus: ”Nu știu dacă viața oaspetelui este în pericol. Camera are balcon și ne este frică să nu facă ceva”. Martorii au declarat că artistul se comporta ciudat în recepție și și-ar fi distrus laptopul, înainte de a fi escortat înapoi în cameră.

Balconul de unde a căzut Liam Payne

Al treilea apel a fost efectuat în urma decesului

La scurt timp după primele două apeluri, același angajat a sunat din nou la serviciul de urgență pentru a solicita o ambulanță. Liam Payne a căzut de pe balconul camerei de hotel, de la o înălțime de 14 metri, în curtea interioară a hotelului, în zona unde se află terasa exterioară și piscina.

În momentul acela, nu se aflau clienți la terasă, restaurantul fiind închis. Echipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru el și au constatat decesul, care a avut loc în jurul orei locale 17:00.

Liam Payne venise în Argentina pentru concertul fostului său coleg de trupă, Niall Horan. A stat inițial alături de iubita sa la casa unor prieteni, după care a rezervat cinci nopți la hotel. Prietena sa a decis să se întoarcă acasă, iar artistul și-a prelungit șederea la două săptămâni.