Ultima dorință a Tamarei Buciuceanu Botez. Ce a cerut actrița familiei înainte să moară

Ultima dorință a Tamarei Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marți, la vârsta de 90 de ani. Actrița a fost internată la spitalul Elias din Capitală, la începutul lunii octombrie, în urma unor probleme cardiace. Cu doar câteva ore înainte de deces, medicii au anunțat că starea de sănătate a actriței s-a agravat.

Ultima dorință a Tamarei Buciuceanu Botez

La începutul lunii octombrie, Tamara Buciuceanu Botez a fost internată la spitalul Elias din Capitală, în urma unor probleme cardiace. Medicii anunțau că actrița se prezintă periodic la control și că nu este vorba despre o problemă gravă.

„Dânsa vine periodic la control în spitalul Elias. Acum a apărut o acutizare a unor probleme cardiace mai vechi. Acum este un pic mai bine. Nu este intubată, nu este comatoasă, este conștientă, vorbește, dar va rămâne internată în spital câteva zile și poate chiar la Terapie Intensivă până la rezolvarea pe cât se poate a problemelor”, declara la acea vreme purtătorul de cuvânt al spitalului.

Tamara Buciuceanu, în stare gravă la Spital. Ce se întâmplă în aceste momente la Spitalul Elias

Potrivit unor surse, la scurt timp după ce a fost internată, Tamara Buciuceanu Botez și-ar fi sunat rudele de pe patul de spital și le-ar cerut să îi aducă o plăcintă cu vișine. Ulterior, starea ei de sănătate s-a agravat. Marți, medicii de la spitalul Elias au anunțat că actrița este intubată și ventilată mecanic.

„E într-o stare gravă. Este intubată şi ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat”, a fost anunțul medicilor. După doar câteva ore, actrița s-a stins din viață, la vârsta de 90 de ani.

„Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, au precizat reprezentanții spitalului într-un comunicat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI