Ultima dorință a lui Nelu Ploieșteanu. Care au fost ultimele cuvinte ale artistului

Ultima dorință a lui Nelu Ploieșteanu. Care au fost ultimele cuvinte ale artistului
Ultima dorință a lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu, în vârstă de 71 de ani, a murit după ce a fost internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. A fost infectat cu noul virus la începutul acestei luni. Cântărețul a fost internat în 16 martie, atunci când familia a văzut că starea lui de sănătate se înrăutățește. Artistul a avut o formă gravă a bolii, plămânii fiindu-i afectați în proporție de 70%. Gânduri sumbre despre evoluția sa au avut atât medicii, cât și însuși vedeta, care și-a spus ultima dorință de pe patul de spital.

Nelu Ploieșteanu i-a transmis fiicei ultima dorință

Nelu Ploieșteanu a murit, a anunțat Mara Bănică. „Nelu Ploieşteanu a murit! Speram să nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ti Odihnească sufletul în Rai!”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Starea sa de sănătate s-ar agrava de la o zi la alta. În urmă cu o săptămână, el a fost internat la Floreasca după ce a fost depistat cu COVID-19. Plămânii artistului au fost afectați în proporție de 70%, iar inima sa ar fi fost stimulată de medicamente.

Potrivit unor surse medicale, ceea ce ar fi înrăutățit starea sa ar fi problemele de sănătatea pe care acesta le avea de dinainte de a se infecta cu noul virus. Când soția cântărețului a auzit aceste vești din partea medicilor, a leșinat și s-a lovit la cap, având nevoie de intervenția medicilor. În momentul de față, se simte bine.

„Era supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său”

Nelu Ploieșteanu are un mare regret, că nu a mai reușit să ajungă la mormântul fiului, Mihăiță, din Cimitirul Străulești, să-i aprindă o lumânare.

„Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov.

A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit pentru Impact un cadru medical din unitatea medicală în care este internat solistul.

„Se așteaptă un miracol”

De asemenea, jurnalistul Florin Condurățeanu a oferit amănunte despre cotitura în care s-a aflat lăutarul. „Am vorbit cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registrul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire.

Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid-19. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat acesta la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI