15 iun. 2021 | 10:05

UEFA, declarație halucinantă despre cazul Eriksen. Ce spune forul fotbalistic european despre întreaga situație

Sport
UEFA, declarație halucinantă despre cazul Eriksen. Ce spune forul fotbalistic european despre întreaga situație
UEFA, reactie bizara dupa cazul Eriksen

UEFA reacționează după ce a fost criticată că a permis continuarea partidei dintre Danemarca și Finlanda, în urma incidentului în care Christian Eriksen a făcut stop cardio-respirator. Forul fotbalistic european a transmis că decizia a fost luată ca urmare a consultării celor două echipe, afirmând totodată că întreaga situație a fost tratată cu ”cel mai mare respect”.

UEFA reacționează în cazul Eriksen: ”Am tratat chestiunea cu cel mai mare respect”

La doar două ore după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, partida dintre Danemarca și Finlanda s-a reluat. UEFA a luat această decizie după ce medicii au anunțat că starea de sănătate a mijlocașului danez este stabilă. Căzuți psihic după incidentul grav din minutul 43, coechipierii lui Eriksen au revenit pe teren și au dus meciul la bun sfârșit. Din nefericire pentru ei, Finlanda a reușit să marcheze prin Joel Pohjanpalo, în minutul 60. Danemarca a avut ocazia să egaleze din penalty, însă lovitura de la 11 metri a fost executată slab de Hojbjerg, în minutul 74, iar tabela a rămas neschimbată.

Acuzată din toare părțile că a permis reluarea partidei într-un moment de vizibilă afectare psihică a jucătorilor Danemarcei, UEFA se apără și spune că decizia a fost luată în urma consultării celor două formații.

„UEFA este sigură că a tratat chestiunea cu cel mai mare respect pentru jucători şi pentru situaţia delicată. S-a decis reluarea meciului doar după cecele două echipe au cerut să se joace în aceeaşi seară”

Nevoia jucătorilor de a avea 48 de ore de odihnă între meciuri a eliminat alte opţiuni”, a anunțat UEFA.

Petere Schmeichel: ”Știu că acesta nu este adevărul”

Legendarul portar danez Peter Schmeichel susține că UEFA ar fi amenințat Danemarca cu pierderea meciului la masa verde dacă nu este de acord să reia partida cu Finlanda.
„Am citit un comunicat de presă al UEFA în care se arăta că a urmat dorinţa jucătorilor, că au insistat să joace. Ştiu că acesta nu este adevărul. Sau este modul vostru de a vedea adevărul. Le-au oferit trei opţiuni: prima a fost aceea de a relua imediat şi de a termina ultimele 50 de minute. A doua, trebuia să joace ieri (n.r. – duminică) la prânz şi să termine ultimele 50 de minute, iar la a treia, urma să piardă cu 3-0”, a declarat Peter Schmeichel, luni dimineaţă, pentru Good Morning Britain.
Tatăl actualului portar al naționalei Danemarcei a precizat într-un alt interviu pentru BBC Radio Five Live că cele două ore scurse după teribilul incident au fost ”cele mai sfâșietoare” din experiența sa fotbalistică.
Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în minult 43 al partidei dintre Danemarca și Finlanda 0-1, din cadrul Euro 2020, în urma unui stop cardio-respirator. A fost resuscitat aproximativ 15 minute, după care transportat la spital în stare stabilă. Acum se află în afara oricărui pericol, însă în urma evenimentului, medicii se întreabă dacă este posibil ca mijlocașul lui Inter Milano să mai revină pe teren vreodată.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro