Tzanca Uraganul, luat la rost de Diana Șoșoacă: „Dacă ai știi că poți muri, ai mai face asta?”. Video

Tzanca Uraganul, luat la rost de Diana Șoșoacă: „Dacă ai știi că poți muri, ai mai face asta?”. Video
Diana Șoșoacă îl ceartă pe Tzanca Uraganul pentru promovarea vaccinării

Cu puțin timp în urmă, senatoarea Diana Șoșoacă a publicat un videoclip în care critică dorința românilor de a merge în vacanță în străinătate, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru a se vaccina. Avocata le recomandă acestora să rămână în țară pentru a suține turismul românesc, în timp ce, pe cântărețul de manele Tzanca Uraganul îl ceartă pentru decizia sa de a se implica în promovarea campaniei de vaccinare.

„Luptați aici dacă sunteți patrioți”

Diana Șoșoacă revine în forță cu un mesaj puternic anti-vaccinare, prin care îi ceartă pe românii care dau fuga la centrele de vaccinare pentru a putea merge ulterior mai ușor în vacanțe în străinătate.

Pe lângă faptul că dezaprobă cu vehemență efectele promise de autorități cu privire la vaccin, avocata le recomandă oamenilor să investească banii pe care îi dau afară în turismul intern, un motiv în plus pentru a descoperi mai înainte de toate, România.

„Trebuie să mă duc în străinătate! Dar de ce să te duci în străinătate? Ce, în România nu poţi să stai? După ce că şi așa suntem la coada vacii, că suntem împrumutaţi pentru 500 de generaţii, banii pe care îi ai, în loc să circule în România…

Vă declaraţi patrioţi şi plecaţi afară? Staţi în România şi făceţi-vă vacanţele! Învăţaţi-vă copiii ce este România, luptaţi aici dacă sunteţi patrioţi! Vă duceţi şi vă injectaţi cu tot felul de tâmpenii de care habar nu aveţi, doar că vă spune nu ştiu cine, Uraganu… Bravo lui, foarte bine dacă e apreciat!

Domnule Uraganu, dumneata ştii ce efecte adverse are vaccinul? Dacă ai şti că poţi muri din cauza acestui vaccin, care este experimental, ai mai iniţia astfel de campanie? Te-ai interesat să vezi ce se întâmplă cu adevărat sau doar că ţi-a a spus Gheorghiţă…

Atenţie, aveţi o mare influenţă asupra tinerilor! Atenţie ce faceţi! Şi voi, actorii, şi voi, cântăreţii, şi voi, influencerii, şi voi, aia şapte angajaţi la gambling!”, a transmis Diana Șoșoacă pe TikTok.

Diana Șoșoacă, îngrozită de restricțiile dure din Cluj

În urmă cu puțin timp, Diana Șoșoacă a făcut un raport cu privire la restricțiile impuse în mai multe orașe din țară, pe perioada pandemiei. Aceasta a descoperit că duritatea acestora depinde de partidul care conducea în fiecare zonă, însă Clujul a fost o surpriză cu adevărat neplăcută, oamenii de acolo fiind cu adevărat chinuiți, după părerea senatoarei.

„Tot ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii. Şi tot în localităţile conduse de USR sunt cele mai multe abuzuri din partea Poliţiei. În cele cu conducere PNL, restricţiile sunt medii. Clujul, cu Boc, face, însă, excepţie.

Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii”, a menționat avocata, potrivit Adevărul.

Vezi materialul video cu mesajul Dianei Șoșoacă (Sursă: tscristian84)

@tscristian84##fypシ ##viral ##viralllll ##sosoaca ##danabudeanu ##bucuresti ##timisoara ##craiova ##pitesti ##arad ##baiamare Constanța ##romaniangirl ##romanianboys ##romani♬ sunet original – TSCriStiAn84

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI