Tudor Chirilă, atac subtil la adresa lui Horia Brenciu, colegul său de la Vocea României: ”Tu trăiești din coveruri, nu muzică originală”

Tudor Chirilă, atac subtil la adresa lui Horia Brenciu, colegul său de la Vocea României: ”Tu trăiești din coveruri, nu muzică originală”

La un concert susținut în București cu trupa sa, Tudor Chirilă nu a ratat ocazia de a-l ataca subtil pe Horia Brenciu, făcând referire la mici „greșeli” pe care acesta le comite. Nu este prima dată când solistul Vama îl înțeapă pe colegul său de la Vocea României. S-a întâmplat și în emisiunea de la Pro TV.

Tudor Chirilă, atac subtil la adresa lui Horia Brenciu

Este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, un important jurat la emisiunea Vocea României și solist al trupei Vama. Tudor Chirilă, fiindcă despre el este vorba, nu ratează nicio ocazie de a-și etala calitățile pentru a fi ales antrenor la show-ul de talente muzicale de la Pro TV.

Replicile acide ale lui Tudor Chirilă nu se opresc aici însă. Cântărețul își ironizează colegii și pe scenă, Horia Brenciu fiind „preferatul” său. Recent, trupa Vama a susținut un concert la București, cel mai recent având loc la Berăria H, unde antrenorul de la Vocea României și-a prezentat formația.

Trupa Vama a susținut un concert, pe data de 20 septembrie, la Berăria H din Capitală. Tudor Chirilă și-a prezentat formația, alături de care a făcut senzație. Dovadă sunt chiar momentele imortalizate de reprezentanții trupei la eveniment, ce pot fi vizualizate și în galerie foto a acestui articol.

Înainte de a cânta pentru cei prezenți la concert, Tudor Chirilă și-a prezentat formația și a făcut precizarea că nu se aseamănă cu Ștefan Bănică Junior sau cu Horia Brenciu, aceștia având band-urile lor. Mai mult decât atât, cântărețul a precizat că interpretează melodii originale.

Ce a spus solistul Vama pe scenă, despre colegul său

„De multe ori, solistul vocal e vedeta, deși ei au muncit poate mai mulți ani să își stăpânească instrumentele. Noi suntem trupa Vama, nu cum ne-au prezentat la un concert Tudor Chirilă și Vama. Nu sunt Ștefan Bănică sau Horia Brenciu să am bandul meu: Brenciu and band. Dar noi cântăm muzica noastră, nu a altora”, a spus Tudor Chirilă pe scenă, potrivit Ziare.

Solistul trupei Vama obișnuiește să îl înțepe pe Horia Brenciu și la emisiunea Vocea României, de la Pro TV, unde luptă pentru concurenți să i se alăture în echipă. Tudor Chirilă a făcut deseori referiri repertoriul colegului său, considerându-l prea sărac și lipsit de originalitate.

Citește și: Tudor Chirilă, deranjat că a fost pozat de o tânără în metrou. Ce i-a transmis: „Lipsă de educaţie“

„Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace! Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”, s-a exprimat Tudor Chirilă.

Urmăriți Playtech.ro și pe