Trucurile geniale care îți curăță scaunele din plastic. Acum e super simplu să le faci ca noi

Trucurile geniale care îți curăță scaunele din plastic. Acum e super simplu să le faci ca noi
Trucurile geniale care iti curata scaunele din plastic. Acum e super simplu sa le faci ca noi

Scaunele din plastic sunt migăloase, mai ales după ce au stat toată vara în bătaia soarelui și s-au murdărit. În loc să le arunci, le poți face din nou curate cu ajutorul unor trucuri absolut geniale. Nu ai nevoie de soluții din comerț, pentru că cele mai bune metode de curățare le ai deja în bucătărie.

Cum să cureți corect scaunele din plastic. Cele mai tari trucuri

Iată cum să faci lună scaunele din plastic. Acum că toamna a sosit, nu ar fi rău să știi cum poți să cureți scaunele pe care ai stat toată vara, astfel încât să le poți folosi și în anul următor. Înainte de a le depozita în magazie, acestea trebuie neapărat curățate. Acum e super simplu să le faci ca noi.

Scaunele de plastic sunt utile și practice pentru curte. Pot sta în soare și ploi, fără să pățească mare lucru. Totuși, este datoria noastră să le curățăm la sfârșitul sezonului cald, pentru a le readuce culoarea inițială. Dar și pentru a le păstra în mod corespunzător atunci când le depozităm.

Soluții ieftine, cu rezultate remarcabile

Așa cum le spune și denumirea, aceste scaune sunt din plastic, nu piese de mobilier scump. Cel mai bine pot fi curățate cu soluții ieftine, pentru care nu trebuie să scoți din buzunar sume colosale. Iată ce trucuri poți folosi pentru a curăța scaunele din plastic. Sunt extrem de utile.

De departe, cea mai simplă soluție naturală este oțetul. Practic, acest acid acetic este bun la toate, nu doar în mâncare. Igienizează bucătăria sau baia, șterge foarte bine geamurile și lista poate continua. În cazul de față, curăță scaunele din plastic.

Pentru a prepara soluția naturală, ai nevoie de 60 ml de oțet și o găleată de apă fierbinte. Îți mai trebuie și un burete de vase. Primul pas este să uzi foarte bine scaunul cu un furtun cu apă, apoi să înmoi buretele în soluția de oțet. Cu buretele de vase freacă foarte bine scaunele din plastic, pentru a înlătura toată murdăria, grăsimea și petele uscate de mâncare sau suc. La final, îndepărtează toată mizeria cu apă și lasă scaunele să se usuce la aer.

Acum e super simplu să le faci ca noi. Adio pete și murdărie

În cazul în care observi câteva pete care nu au ieșit, poți folosi un detergent lichid. Pune o lingură de detergent în 3 litri de apă caldă și cu un burete insistă pe acele pete inestetice. Doar așa înveți cum să cureți corect scaunele din plastic. Lasă detergentul să acționeze un sfert de oră, apoi clătește scaunele folosind un furtun cu apă rece.

O altă soluție eficientă este înălbitorul. Îți trebuie 60 ml de înălbitor, o găleată cu apă fierbinte și un burete de vase. Folosește mănuși de cauciuc. Înmoaie buretele de vase în soluția de apă și înălbitor. Freacă foarte bine suprafețele murdare de pe scaune, după care lasă soluția să acționeze câteva minute. La final, clătește cu apă din abundență și lasă-le să se usuce la soare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI